Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Τσαπανίδου
20:04 | 14/02/2023

Για εξαγγελίες «επιδομάτων-μπαλωμάτων» προεκλογικού χαρακτήρα, κάνει λόγο η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου, με αφορμή τις σημερινές ανακοινώσεις του πρωθυπουργού.

Η κυρία Τσαπανίδου αναφέρει σε δήλωση της ότι «από την Δυτική Μακεδονία, μια περιοχή που ο ίδιος έχει καταδικάσει στο μαρασμό και την ανεργία με τη βίαιη απολιγνιτοποίηση -επιλογή που πλήρωσαν όλοι οι Έλληνες στους λογαριασμούς του ρεύματος-, ο κ. Μητσοτάκης αποφάσισε, μόλις σήμερα παραμονές εκλογών, να τάξει στους πολίτες επιδόματα-μπαλώματα».

Διαβάστε επίσης

Ειδικότερα, αναφέρει ότι «αφού εξαπάτησε πολλαπλά τους συνταξιούχους με την κατάργηση της 13ης σύνταξης και την περικοπή των αναδρομικών, τους δίνει τώρα ανεπαρκή επιδόματα προεκλογικού χαρακτήρα». Επιπλέον τον κατηγορεί ότι «την ώρα που χιλιάδες ακίνητα βγαίνουν στο σφυρί εξαιτίας των πολιτικών του επιλογών, προανήγγειλε ημίμετρα για το ιδιωτικό χρέος».

Επίσης σημειώνει πως ο κ. Μητσοτάκης «μιλώντας ξανά για ενδεχόμενο ”κυβέρνησης ηττημένων” δεν κατάφερε να κρύψει τον πραγματικό του φόβο: ότι την επομένη των εκλογών η χώρα θα έχει κυβέρνηση νικητών με τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία».

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis