Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
13:59 | 10/07/2024

Πιο κοντά στον εντοπισμό του ηθικού αυτουργού της δολοφονίας του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό θεωρούν ότι βρίσκονται οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών.

«Θα μιλήσει»

Διαβάστε επίσης

«Η Αστυνομία μέσα σε τρεις ημέρες συνέλαβε τον φερόμενο ως εκτελεστή», λέει, μιλώντας στο MEGA ο επίτιμος πρόεδρος των αστυνομικών Ν/Α Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

«Θεωρώ ότι αυτός ο άνθρωπος θα μιλήσει. Θα μιλήσει γιατί, από ό,τι λένε στα κυκλώματα του οργανωμένου εγκλήματος, είναι αδαής και κάνει λάθη. Φάνηκε και στη συγκεκριμένη περίπτωση ότι έκανε πάρα πολλά λάθη. Αυτός ο άνθρωπος φοβάται τη φυλακή γιατί ίσως εκεί θεωρεί ότι μπορεί να τον ‘διώξουν’ από τη ζωή».

Σύμφωνα με τον κ. Καλλιακμάνη:

«Θεωρώ ότι θα φτάσουμε στον ηθικό αυτουργό αλλά και στους συνεργούς γιατί φαίνεται ότι υπάρχει τουλάχιστον ένας συνεργός. Φαίνεται ένα αυτοκίνητο, μετά τη δολοφονία, μπαίνει μέσα στο πάρκινγκ, ο ένας κατεβαίνει από τους επιβαίνοντας, παίρνει το σκούτερ και φεύγει για να το κρύψουν. Υπάρχουν μαρτυρίες που λένε, η μαρτυρία της συντρόφου του φερόμενου ως εκτελεστή, ότι ο φερόμενος ως εκτελεστής έκανε μια συνάντηση στη Μύκονο με συγκεκριμένο άτομο με το οποίο το θύμα είχε μια αντιπαράθεση».

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis