Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
airjewelry
16:00 | 02/12/2022

 

Το Εργαστήριο Χρυσοχοΐας AIR JEWELRY σχεδιάζει και δημιουργεί μοναδικά χειροποίητα κοσμήματα από Χρυσό & Ασήμι.

Για τις ιδιαίτερες στιγμές της ζωής σας και των παιδιών σας σχεδιάζουμε, σταυρούς, βέρες, μονόπετρα, μανικετόκομπα, μπρελόκ, καρφίτσες και ό,τι άλλο αναζητάτε.

Το στρατιωτικό κόσμημα έχει αναδείξει το εργαστήριό από τα πρώτα σε προτίμηση σε όλο τον κόσμο.

Αναμνηστικά και επετειακά κοσμήματα για όλους τους συναδέλφους αλλά και τους φίλους των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

 
Εικόνα
airjewelry
 
Εικόνα
airjewelry
 
Αποκτήστε το δικό σας κόσμημα από χρυσό και ασήμι, πάντα σε τιμές εργαστηρίου!
 
Και για του πιο απαιτητικούς υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας custom made κοσμήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες, τις ιδέες και τις προδιαγραρφές που εσείς θα θέσετε!
 
Εικόνα
airjewelry
 
Εικόνα
airjewelry
 
Λίγα λόγια από τον εμπνευστή, σχεδιαστή και δημιουργό κοσμημάτων Σγο ε.α. Μπάμπη Κακουλίδη
 

Στο εργαστήριο μας σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε πρωτότυπα και μοναδικά κοσμήματα αποκλειστικά από χρυσό και ασήμι, χρησιμοποιώντας  υλικά όπως πολύτιμες και ημιπολύτιμες πέτρες καθώς και μαργαριτάρια. Το πάθος για το σχεδιασμό μας οδηγεί στην υλοποίηση μοναδικών πολύτιμων δημιουργιών.

Έπειτα από μια επιτυχημένη καριέρα 26 ετών στην Πολεμική Αεροπορία αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα της εκπλήρωσης ενός ονείρου ζωής. Το πάθος για την τέχνη, το σχεδιασμό και τη δημιουργία τον οδηγεί στη Σχολή Αργυροχρυσοχοΐας Στεμνίτσας. Στη συνέχεια συνεχίζει να αποκτά γνώσεις και εμπειρία δουλεύοντας κοντά σε καταξιωμένους τεχνίτες και δημιουργούς κοσμημάτων.

Το εργαστήριο “Air Jewelry Creations” ξεκινά το 2017 κοντά στην Αρχαία Ολυμπία της Πελοποννήσου. Ειδικευόμαστε κυρίως σε κατά παραγγελία σχέδια αλλά δημιουργούμε και δικά μας, βασισμένα σε απλές γραμμές και γεωμετρικά σχήματα.

Εμπνευσμένοι από τα χρόνια της Αεροπορίας σχεδιάζουμε κοσμήματα βασισμένα σε αεροπορικά θέματα, όπως το μοναδικό δαχτυλίδι “Spook”, το εμβληματικό EOD Ring, ανάμεσα σε άλλα εντυπωσιακά κοσμήματα.

Συνεργαζόμαστε στενά με τον πελάτη, προσπαθώντας να υλοποιήσουμε αυτό που έχει φανταστεί και συνδυάζοντας την σύγχρονη τεχνολογία με τις παραδοσιακές τεχνικές, φτάνουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα που ικανοποιεί τόσο τον πελάτη όσο και τη δική μας ανάγκη για τελειότητα.

Η ανάγκη αυτή για τελειότητα χρειάζεται πολλές φορές αρμονική συνεργασία με πιο εξειδικευμένα εργαστήρια. Αυτή μας λοιπόν η ικανότητα και εμπειρία, μας οδηγεί στην επίτευξη της τελικής δημιουργίας ενός κοσμήματος που ξεκίνησε σαν ιδέα μέσα στο μυαλό ενός ανθρώπου, πήρε σχήμα σε ένα κομμάτι χαρτί και κατέληξε σε ένα υπέροχο, πολύτιμο όσο και μοναδικό έργο τέχνης που θα διηγείται την ιστορία του στο πέρασμα των χρόνων.

Ένα κόσμημα δεν είναι απλά ένα κομμάτι μέταλλο συνδυασμένο με πέτρες και άλλα υλικά. Είναι ένα όνειρο που είδαμε κάποια στιγμή της ζωής μας, μια σκέψη που πέρασε αστραπιαία σαν εικόνα από το μυαλό μας. Κάτι που θέλουμε να μας θυμίζει ανθρώπους και καταστάσεις που ζήσαμε σε αυτή τη ζωή και θέλουμε να αναπολούμε βλέποντας το… αναμνήσεις βαθιά χαραγμένες στις καρδιές μας.

Σκοπός μας είναι, αυτές τις άυλες σκέψεις , αναμνήσεις και επιθυμίες να τις μετατρέψουμε σε κάτι χειροπιαστό, όπως ένα κόσμημα από χρυσό και ασήμι, αιώνιο και αναλλοίωτο στο χρόνο…

Με εκτίμηση

Μπάμπης Κακουλίδης

Σγος ε.α

Σχεδιαστής & Δημιουργός Κοσμημάτων

Εικόνα
airjewelry
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis