Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
09:44 | 25/01/2024

Η Πρωτοβουλία Αστυνομικών εκφράζει με τον πιο έντονο τρόπο την δια της βίας επιχείρηση έξωσης της Ι. Κολοβού και του γιου της -ο οποίος είναι ΑμεΑ- από την οικία τους στου Ζωγράφου ένεκα πλειστηριασμού με την εμπλοκή της αστυνομίας.

Η κυβέρνηση κλιμακώνοντας αισθητά την αντιδραστική της πολιτική, όχι μόνο δεν έριξε νερό στο κρασί της ως προς το ξεσπίτωμα των δύο ανθρώπων, αλλά μάλιστα αφ’ ενός εργαλειοποίησε συναδέλφους μας τοποθετώντας τους σε βάρος όσων τους συμπαραστέκονταν με αποστολή να τους επιτεθούν με χημικά και βία, και αφ’ ετέρου κατηύθυνε την εξέλιξη του συμβάντος με σχηματισμό ποινικής δικογραφίας σε βάρος των ξεσπιτωμένων.

Την ώρα που η κυβέρνηση αναφέρεται δήθεν σε διεύρυνση δικαιωμάτων που βρίσκουν εφαρμογή σε άλλες πτυχές της κοινωνικής ζωής, αφαιρεί από τους συμπολίτες μας ένα από τα πιο ιερά δικαιώματα, το δικαίωμα στη στέγη! Προκειμένου να μην χαριστεί ούτε ένα ευρώ στα κοράκια τους τραπεζίτες, η κυβέρνηση χρησιμοποιεί όλα της τα μέσα προκειμένου να υλοποιήσει τον σκοπό αυτό και να τρομοκρατήσει τον υπόλοιπο λαό. Με την υποκρισία τους πλέον δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα.

Κάθε συνάδελφος που προέρχεται από λαϊκή οικογένεια γνωρίζει ότι στη θέση των ανθρώπων αυτών θα μπορούσε να είναι είτε ο ίδιος είτε κάποιος συγγενής και οικείος του. Κάθε τίμιος αστυνομικός πρέπει να καταδικάσει τη συμμετοχή της αστυνομίας στις εξώσεις, όσα συνέβησαν σήμερα και να αντιδράσει ώστε να μην βρεθεί κανένας άνθρωπος στο πεζοδρόμιο.

Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη. Η στέγη πρέπει να είναι δικαίωμα, να προστατεύεται και να μην παίζεται στα ζάρια.

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis