Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
policenet
11:02 | 23/05/2023

Επιστολή αστυνομικού στο Policenet.gr:

"Καλησπέρα σας και θα ήθελα να μοιραστώ μια σκέψη που υπάρχει βέβαια στις συζητήσεις αρκετών αστυνομικών. Πιστεύω πλέον ότι έχει ανοίξει ο δρόμος για την ΠΟΑΣΥ, μετά την προαγωγή των αρχιφύλακων Μ.Π.Σ σε Ανθυπαστυνομους ανακριτικούς υπαλλήλους με την παρακολούθηση διαδικτυακού σεμιναρίου, έτσι ώστε να πιέσει και να διεκδικήσει το αυτονόητο δηλαδή την μετατροπή των αστυφυλάκων προερχόμενων από Ε.Φ και Σ.Φ σε ανακριτικούς υπαλλήλους με παρακολούθηση αντίστοιχου σεμιναρίου όταν θα έρθει ο χρόνος να γίνουν αστυφύλακες (για τις σειρές που θα γίνουν στο μέλλον και όχι για αυτές που έχουν ήδη γίνει εκτός και αν θέλει κάποιος με δική του αίτηση ώστε να μην υπάρχουν αντιδράσεις).

Διαβάστε επίσης

Έτσι θα λυθεί και ένα πρόβλημα που υπάρχει πολλές φορές με την έλλειψη ανακριτικών υπαλλήλων. 

Θεωρώ ότι αφού δεν έχει βρεθεί λύση τόσα χρόνια στο πρόβλημα που δημιουργείται όταν υπάρχουν αστυφυλάκες προερχόμενοι από πανελλήνιες, ε.φ & σ.φ ,και υπάρχουν αδικίες κυρίως για την πρώτη κατηγορία υπαλλήλων να εναρμονιστούν όλοι με ένα . Δεν υπάρχει λόγος ένας αστυνομικός μετά από 8-10 χρόνια στην ΕΛ.ΑΣ να μην μπορεί να κάνει μια ανακριτική πράξη. 

Ευχαριστώ πολύ και τα ανωτέρω εκφράζουν προσωπικές απόψεις που έχουν διαμορφωθεί ύστερα από συζητήσεις με αρκετούς συναδέλφους και δεν έχουν σκοπό να διχάσουν παρά μόνο να λύσουν προβλήματα."

Policenet.gr © | 2023 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis