Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
11:54 | 06/10/2023

Γράφει ο Αρχιφύλακας Σιδερίδης Γεώργιος
Αντιπρόσωπος της Ε.Α.Υ.Θ στην Π.Ο.ΑΣ.Υ

Μάθαμε και κάτι χρήσιμο σήμερα....αν βάλεις 20€ βενζίνη και φύγεις χωρίς να πληρώσεις, η πράξη σου αυτή δεν συνιστά αξιόποινη πράξη σύμφωνα με τον νέο ποινικό κώδικα!!!

Διαβάστε επίσης

Οι αστυνομικοί που δουλεύουν σε μάχιμες υπηρεσίες είναι πάντα τα μεγαλύτερα κορόιδα....

Ας θυμηθούμε το συμβάν που έγινε στην καφετέρια πρατηρίου υγρών καυσίμων, επί της οδού Μοναστηρίου, προσήλθε ο 16χρονος Ρομά, οδηγώντας το ΙΧΦ του πατέρα του, και προμηθεύτηκε καύσιμο αξίας 20 ευρώ αλλά αποχώρησε δίχως να καταβάλει το αντίτιμο.

Όπως αναγράφεται στην εισαγγελική πρόταση, που παρουσιάζεται στα μέσα ενημέρωσης,αυτό δεν συνιστά αξιόποινη πράξη, σύμφωνα με τον νέο ποινικό κώδικα, και συνεπώς δεν υπήρχε υπηρεσιακό καθήκον των αστυνομικών να ενεργήσουν, μετά τη σχετική ενημέρωση τους από τον υπάλληλο του βενζινάδικου.

Αυτή είναι η τοποθέτηση της πολιτείας στο συγκεκριμένο συμβάν...

Αυτός είναι και ο λόγος για όλα τα άσχημα που θα συνεχίσουμε να ζούμε.

Προσπαθούν με κάθε τρόπο να μειώσουν τον κόπο και την προσπάθεια του μάχιμου αστυνομικού .

Υ.γ Σε μια εβδομάδα μετακινήθηκαν χιλιάδες αστυνομικοί από μάχιμες υπηρεσίες ώστε να ιδρυθεί η ομάδα ΔΙΑΣ ,όπως σε κάθε υπηρεσιακό πείραμα βρίσκονται σε μια μέρα οι αστυνομικοί που θα στελεχώσουν υπηρεσίες όπως ΟΔΟΣ, Πεζές περιπολίες κ.τ.λ. και τώρα δεν μπορούν ακόμη να μετακινήσουν τους συνοδούς του κάθε "διάσημου" που νομίζει ότι δικαιούται αστυνομική προστασία.

Αγαπητέ συνάδελφε που κανείς περιπολία...κάνε και εσύ ότι κοιμάσαι ...με τα σημερινά δεδομένα δεν αξίζει να δουλεύεις στην πρώτη γραμμή...

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis