Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
18:22 | 18/05/2023

Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Βορειοανατολικής Αττικής:

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Β/Α Αττικής είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει  στα μέλη της ότι μπορούν πλέον να λαμβάνουν ειδικές προνομιακές εκπτώσεις σε  υπηρεσίες και εργασίες της εταιρίας «ired».

Διαβάστε επίσης

Λίγα λόγια για την εταιρεία ired

Η εταιρεία ired electronics δραστηριοποιείται στο χώρο της επισκευής κινητών τηλεφώνων, smartphones, table, ηλεκτρονικών υπολογιστών και παιχνιδομηχανών από το 2010. 

Όλα τα καταστήματα ired διαθέτουν μοντέρνο και φιλικό σχεδιασμό, και χωρίζονται σε δύο μέρη. Την αίθουσα υποδοχής/αναμονής και το εργαστήριο επισκευών.

Εργαστήρια επισκευών: Τα εργαστήρια ired είναι εξοπλισμένα με τα πιο σύγχρονα εργαλεία και πάγκους εργασίας και διαθέτουν ένα έμπειρο και ικανό τεχνικό προσωπικό, αποτελούμενο από πτυχιούχους ηλεκτρονικούς και εξειδικευμένους τεχνικούς.

Αίθουσα αναμονής : Παράλληλα διαθέτουμε μεγάλη γκάμα αξεσουάρ, θηκών καθώς και μεταχειρισμένες συσκευές iphone & ipad  για να καλύψουμε όλες τις ανάγκες σας.

Προηγμένες υπηρεσίες επισκευών σε smartphones, tablet, υπολογιστές

            Στα  16 σύγχρονα καταστήματά μας, στη Γλυφάδα, στο Μαρούσι, στην Αθήνα  στο Πειραιά, στο Ψυχικό, στη Καλλιθέα , στο Περιστέρι, στο Χολαργό, στο Γέρακα, στο Χαλάνδρι, στον Άλιμο, στα Βριλήσσια, στη Ραφήνα , στο Παγκράτι ,στη Θεσσαλονίκη και στην Πάτρα αναλαμβάνουμε την επισκευή σε smartphones, tablets, ηλεκτρονικούς υπολογιστές και παιχνιδομηχανές με αξιοπιστία, αμεσότητα και ανταγωνιστικότερες τιμές. 

            Σε κάθε επισκευή χρησιμοποιούμε επιλεγμένα ανταλλακτικά, άριστης ποιότητας και υψηλής αντοχής ώστε να εξασφαλίσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους πελάτες μας. Σε συνδυασμό με τις σύγχρονες υποδομές μας, 

είμαστε σε θέση να αντεπεξέλθουμε και στις πιο δύσκολες και περίπλοκες βλάβες, καθώς και σε επισκευές σε πλακέτες.

Ειδική προσφορά για όλους τους εργαζόμενους της E.A.Y.B/A.A

            Εκτιμώντας  την συνεισφορά σας στο έργο της Ελληνικής Αστυνομίας θα θέλαμε από την πλευρά μας να σας ευχαριστήσουμε και να προσφέρουμε σε όλους τους εργαζόμενους της E.A.Y.B/A.A τα παρακάτω:

  • Έκπτωση 10%, σε επισκευές συσκευών iphone , ipad με ΟΕΜ ανταλλακτικά.
  • Έκπτωση 5%, σε όλες τις επισκευές που αφορούν smartphones όπως  Samsung, Huawei, Xiaomi, και άλλες από τις τιμές καταλόγου στο site.
  • Έκπτωση ανά περίπτωση για όλες τις εργασίες, σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές (desktop και laptop) από τις τιμές καταλόγου.
  • Έκπτωση 10%, σε όλα τα τζάμια προστασίας ( Tempered Glass) .

 Απαραίτητη προϋπόθεση η επίδειξη της υπηρεσιακής ταυτότητας αστυνομικού προσωπικού. 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis