Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
7
20:00 | 28/03/2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣH

 

Ενημερώνουμε τους συναδέλφους μας πως ο χειρούργος οδοντίατρος κ. Νίκος Μακρής απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών, με εξειδίκευση (μεταπτυχιακό) στην εμφυτευματολογία DEI και πλήθος σεμιναρίων, προσφέρει προνομιακές τιμές για τα μέλη της Ένωσής μας.

Στο οδοντιατρείο που βρίσκεται στα Ιλίσια οδ. Ευφρονίου αρ. 75, τηλ.: 6932650078, προσφέρονται αποκλειστικά στα μέλη της Ένωσής μας σειρά προνομίων σε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με πολύ χαμηλές τιμές.

Η προσφορά από τον ιατρό για τα μέλη της Ένωσής μας αφορά:

• Χειρουργική εμφυτευμάτων.

• Κοσμητική Οδοντιατρική.

• Προσθετική οδοντικών εμφυτευμάτων.

• Λεύκανση δοντιών.

• Εμφράξεις (σφραγίσματα).

• Προσθετική αποκατάσταση (στεφάνες, γέφυρες, οδοντοστοιχίες).

Τα μέλη της Ένωσής μας και οι οικογένειές τους, μετά τη συμφωνία που πραγματοποιήσαμε, έχουν σαράντα τοις εκατό (40%) έκπτωση σε όλες τις οδοντιατρικές εργασίες, με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας.

Είμαστε δίπλα στους συναδέλφους μας, συνδράμοντας τα μέγιστα όχι μόνο για τη βελτίωση της υπηρεσιακής τους κατάστασης, αλλά και για την κάλυψη άλλων σοβαρών αναγκών, όπως τα ιατρικά προβλήματα.

Η ευθύνη για την πραγματοποίηση των όρων της συγκεκριμένης ή οποιασδήποτε άλλης μελλοντικής προσφοράς προς τα μέλη της ένωσής μας, βαρύνει αποκλειστικά και μόνο την πάροχο εταιρεία.Η Ένωσή μας, δεν λειτουργεί ως μεσάζοντας αλλά ούτε έχει οικονομικές ή άλλες απολαβές από τις προσφορές προς τα μέλη της.Η Ένωσή μας ανακοινώνει κάθε προσφορά που κατατίθεται σε αυτή προς τα μέλη της προκειμένου να συνεισφέρει με αυτό τον τρόπο στην εξεύρεση ευκαιριών στις δύσκολες στιγμές που περνάμε όλοι μας οικονομικά.Συνιστούμε στους ενδιαφερόμενους να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα των εταιριών που προσφέρουν υπηρεσίες ή προϊόντα , για διευκρινίσεις και αφού διαπιστώσουν ότι οι όροι είναι προς το συμφέρον τους κατόπιν να συμμετέχουν σε αυτές.

ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis