Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
gangster γυαλιά καπέλο
18:30 | 20/03/2023

Ένας άνδρας από τη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ, επιχείρησε να προσλάβει έναν δολοφόνο επί πληρωμή για να σκοτώσει τη γυναίκα του, αλλά ζήτησε εν αγνοία του από έναν μυστικό πράκτορα να κάνει τη δουλειά.

Ο 56χρονος Μάσιμο Μαρένγκι, είναι αντιμέτωπος πλέον με έως και 10 χρόνια ποινή φυλάκισης μετά την παραδοχή της ενοχής του την Πέμπτη, για τον φόνο επί πληρωμή, σύμφωνα με το γραφείο του εισαγγελέα των ΗΠΑ για την περιφέρεια της Μασαχουσέτης.

Ήθελε να την σκοτώσει γιατί ζήτησε περιοριστικά μέτρα εναντίον του

Διαβάστε επίσης

Ο άνδρας «παραπονέθηκε πως η σύζυγός του ζητούσε περιοριστικά μέτρα εναντίον του» κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης που είχε τον Ιανουάριο του 2021 με έναν μυστικό πράκτορα του FBI που εμφανιζόταν ως πληρωμένος δολοφόνος, δήλωσα οι αξιωματούχοι.

Έδωσε στον δολοφόνο 10.000 δολάρια για την «κατεδάφιση»

Ο Μαρένγκι συναντήθηκε αργότερα με τον μυστικό πράκτορα και του ζήτησε να τον βοηθήσει να «εξαλείψει» το πρόβλημά του, ενώ συζήτησαν και για την τιμή, η οποία ανερχόταν σε 10.000 δολάρια. Ο σύζυγος παρείχε στον πράκτορα μια φωτογραφία του σπιτιού της γυναίκας του και περιέγραψε λεπτομερώς πώς να αποφύγει τις κάμερες παρακολούθησης κατά την εκτέλεση του εγκλήματος.

Κατά τη διάρκεια μιας δεύτερης συνάντησης, ο Μαρένγκι έδωσε στον ομοσπονδιακό πράκτορα προκαταβολή 1.500 δολαρίων σε μετρητά για τη δολοφονία και τον προέτρεψε να πραγματοποιήσει τη δολοφονία σύντομα, είπαν οι αρχές. Μάλιστα, φέρεται να είπε στον δολοφόνο πως όσο πιο γρήγορα γινόταν η «δουλειά κατεδάφισης», τόσο πιο γρήγορα θα μπορούσε να τον πληρώσει. Έδωσε επίσης στον πράκτορα μια φωτογραφία της συζύγου του, το χρώμα, το μοντέλο και τον αριθμό πινακίδας του αυτοκινήτου της και τις ώρες εργασίας της.

Παρείχε επίσης ένα χρονοδιάγραμμα που ανέφερε πότε θα είχε την επιμέλεια των παιδιών τους, το οποίο, όπως είπε, θα ήταν η «καλύτερη στιγμή για την έναρξη των οικοδομικών εργασιών», είπαν οι αρχές.

iefimerida.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis