Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
inime_police
20:07 | 02/05/2024

Του Τόγελου Κων/νου
Αντιπροσώπου Ε.ΑΣ.Υ.Α.

1

Τις τελευταίες μέρες έχει αναπτυχθεί μια παραφιλολογία και προπαγάνδα από τους γνωστούς πλέον σε όλους γραφικούς συνδικαλιστές που βγαινουν μπροσταρηδες για να εξυπηρετήσουν συμφεροντα συγκεκριμένων και οι οποίοι εμμέσως πλην σαφώς υπονοούν ότι την τροπολογία για τα έξοδα διαμονής των ξενοδοχειων την προωθησαν ο Πάκος με τον Τσαιρίδη, προσπαθωντας κατ' αυτό τον τρόπο να επηρεάσουν συναδέλφους της επαρχίας οτι αυτοί φταίνε.

Αφού τη Διοίκηση της ΠΟΑΣΥ την έχουν άλλοι, τόσο δυνατοί ειναι αυτοί οι 2 που κατάφεραν να περάσουν τέτοια τροπολογία;

Εάν ναι ας μην το κουράζουμε, δώστε τους το τιμόνι της Ομοσπονδίας μπας και περάσει καμία θετική ρύθμιση για τον έρμο τον αστυνομικό ώστε να δούμε καμια άσπρη μέρα…

Εγώ αν διαβάζω καλά την Ελληνικήν αντιλαμβάνομαι ότι ο κ. Πάκος και ο κ. Τσαϊριδης εδώ και μήνες ζήτησαν εξορθολογισμό αποσπάσεων όπου πραγματικά υπάρχουν ανάγκες και διάθεση του χρηματικού ποσού στο σύνολο του αστυνομικού προσωπικού για αύξηση πενθήμερων και νυχτερινών, επίδομα επικινδύνου, θεσμοθέτηση επιδόματος για τους υπηρετούντες στην Αττική, επαναφορά δώρων Πάσχα και εορτών, αφού τα χρήματα αυτά προέρχονται αποδεδειγμένα από τον κρατικό προϋπολογισμό.

Διαχωρισμό των αστυνομικών σε κατηγορίες αλλοι επέλεξαν να δημιουργήσουν αφου πάντα μέσω του παρασκηνίου και της ίντριγκας που τους χαρακτηρίζει διαχρονικά, βάζουν τα παπαγαλάκια τους να χύσουν δηλητήριο ότι η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη μας πολεμάει και μας αμφισβητεί.

Κύριοι σοβαρευτείτε, έτσι δεν πάτε πουθενά , αργά η γρήγορα θα σας καταλάβουν όλοι τι πρεσβεύετε.

Υ.Γ.1: Επειδή τα προβλήματα είναι πολλά και ο αστυνομικός ειδικά της Αθήνας με 900€ μισθό δεινοπαθεί με τα ενοίκια στα ύψη, τον προκαλείτε και με τις πράξεις και με τα έργα που ΔΕΝ έχετε κάνει!

Υ.Γ.2: Μηνυμα προς πολλούς αποδέκτες που βγαίνουν μπροστινοί για να εξυπηρετήσουν συγκεκριμένους.. Scripta manent ... Θα αποδομηθειτε σε όλους τους ψευδείς ισχυρισμούς σας γραμμή γραμμή ...

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis