Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
ΠΑΟΚ
12:44 | 13/06/2023

Πολύ κοντά στην υπογραφή νέου συμβολαίου με τον ΠΑΟΚ, βρίσκεται ο Μπράντον Τόμας. Ο 28χρονος Ισπανός επιθετικός, πρώτος σκόρερ πέρυσι με 12 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, όλα δείχνουν πως θα συνεχίσει να φορά τα «ασπρόμαυρα».  

Με την παραμονή του πρώην άσου της Μάλαγα, ο οποίος είχε μετακομίσει στην Τούμπα για ένα χρόνο με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη, ο Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει να είναι σίγουρος πως θα έχει τουλάχιστον έναν επιθετικό στη διάθεσή του για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Κι αυτό επειδή ακόμη δεν έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του Νέλσον Ολιβέιρα, αλλά κι επειδή ο Στέφανος Τζίμας θα λείπει με την Εθνική Νέων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ19 τουλάχιστον ως τις 10 Ιουλίου, οπότε και ολοκληρώνεται η φάση των ομίλων.   

Διαβάστε επίσης

Ο Τόμας, αν και αποκτήθηκε ως αναπληρωματικός του Ολιβέιρα, κατάφερε να βγει πρώτος σκόρερ του «Δικεφάλου του Βορρά», πετυχαίνοντας 7 γκολ σε 29 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Super League και άλλα 5 σε 7 ματς στο Κύπελλο, ενώ είχε και μια ολιγόλεπτη συμμετοχή στο πρώτο παιχνίδι για τα προκριματικά του UEFA Europa Conference League απέναντι στη Λέφσκι Σόφιας.  

Επίσης, όπως αποκάλυψε σε δηλώσεις του ο αθλητικός διευθυντής της Στέαουα Βουκουρεστίου, Μιχάι Στόικα, ο ΠΑΟΚ θα δώσει φιλικό αγώνα κόντρα το ρουμάνικο σύλλογο στις 5 Ιουλίου επί ολλανδικού εδάφους. Υπενθυμίζεται πως οι «ασπρόμαυροι» θα πραγματοποιήσουν στο Τέχελεν της Ολλανδίας το βασικό στάδιο προετοιμασίας ενώ εντός των ημερών θα «κλείσει» και το πρόγραμμα των φιλικών αναμετρήσεων.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis