Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
20:29 | 18/04/2024

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών ενημερώνει τα μέλη της ότι εξασφάλισε προνομιακή έκπτωση 20% για την επιτυχημένη θεατρική παράσταση των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα «Βίρα τις άγκυρες» (πατήστε για να διαβάσετε λεπτομέρειες της παράστασης) σε σκηνοθεσία του καλλιτεχνικού Διευθυντή Αστέριου Πελτέκη η οποία πραγματοποιεί πρεμιέρα την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 και για δέκα μόνο παραστάσεις στο θέατρο ΠΑΛΛΑΣ (Βουκουρεστίου 5, Αθήνα).

Η έκπτωση η οποία αφορά όλες τις διακεκριμένες ζώνες του θεάτρου θα ενεργοποιείται είτε δια ζώσης με την επίδειξη της υπηρεσιακής ταυτότητας, είτε ηλεκτρονικά πατώντας στο σύνδεσμο αυτό και στη συνέχεια ο ενδιαφερόμενος επιλέγει την ημερομηνία που θέλει να παρακολουθήσει την παράσταση επιλέγοντας τον τομέα «εισιτήρια», τη ζώνη που επιθυμεί και εν συνεχεία τη θέση. Στον τιμοκατάλογο ανάμεσα από τις ζώνες, υπάρχει ειδικό πλαίσιο, όπου αντί για το αρχικό «Κανονικό» δύναται να επιλέξει το ΕΝ. ΑΣΤΥΝ. ΥΠΑΛ. ΑΘΗΝΩΝ, απολαμβάνοντας της έκπτωσης ύψους 20%.

Εικόνα
1

 

Ευχαριστούμε θερμά τον καλλιτεχνικό Διευθυντή Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος κ. Αστέριο Πελτέκη για την ευγενική προσφορά του για τα μέλη μας.

Για το Δ.Σ. της Ένωσης Αθηνών

Ο Πρόεδρος Πάκος Δημοσθένης

Ο Γενικός Γραμματέας Χύτας Κων/νος

Εικόνα
1
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis