Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
ΚΑΠΕΛΟ
18:15 | 10/06/2026

H τοποθέτηση που ακολουθεί αναρτήθηκε στη σελίδα στο fb της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ρεθύμνης:

Χθες (9-6-2026), δημοσιεύτηκε βίντεο, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου φαίνεται Αστυνομικός, στην πόλη του Ρεθύμνου, να βεβαιώνει παράβαση παράνομης στάθμευσης σε οδηγό, εφαρμόζοντας τον Νόμο.

Διαβάστε επίσης

Η οδηγός, που τραβάει το βίντεο, ακούγεται να βρίζει και να απειλεί τον Αστυνομικό.

Το βίντεο κοινοποιήθηκε από άλλους χρήστες και σε σχόλια που αναρτήθηκαν, κάποιοι/ες αναφέρονται απαξιωτικά, βρίζουν τον Αστυνομικό και προτρέπουν σε βιαιοπραγία σε βάρος του.

Όλα τα παραπάνω αποτελούν αδικήματα που διώκονται ποινικά και δίνουν το δικαίωμα στον Αστυνομικό να διεκδικήσει, στα πολιτικά δικαστήρια, αποζημιώσεις για ηθική βλάβη.

Θέλω να πιστεύω ότι όλοι/ες θα καταλάβουν το λάθος τους και θα διαγράψουν άμεσα το βίντεο και τα σχόλια, ζητώντας δημόσια συγγνώμη από τον Αστυνομικό, πριν βρεθούν ενώπιον του Εισαγγελέα και των Δικαστών.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνης, το Τμήμα Τροχαίας Ρεθύμνου και η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ρεθύμνου, που έχουν ενημερωθεί, να πάρουν θέση, προστατεύοντας τον Αστυνομικό που εφαρμόζει τον νόμο και κάνει την δουλειά του.

Τα παράπονα για το κυκλοφοριακό στην πόλη του Ρεθύμνου και την έλλειψη θέσεων στάθμευσης, να απευθύνονται στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου.

Ο κάθε Αστυνομικός που εφαρμόζει τον Νόμο και κανει την δουλειά του, σε καμία περίπτωση δεν είναι και δεν πρέπει να είναι ο σάκος του μποξ όπου εκτονωνόμαστε όλοι.

(Δημόσια τοποθέτηση του ΔΕΣΠΟΤΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ πρώην Προέδρου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ρεθύμνου και πρώην Γενικού Γραμματέα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ρεθύμνου).

1

Policenet.gr © | 2026 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis