Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
εκτακτο
11:28 | 24/11/2022

Στις αστυνομικές Αρχές παρουσιάστηκε ο 26χρονος οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε και εγκατέλειψε αιμόφυρτη την 21 ετών φοιτήτρια, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του και καθώς παρήλθε το αυτόφωρο, ο αλβανικής καταγωγής άνδρας προσήλθε πριν από τις 11 το πρωί στην Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε επίσης

Δεν έγινε -μέχρι στιγμής- γνωστό εάν θα δώσει κατάθεση σήμερα ή τα επόμενα 24ωρα.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη η 19χρονη συνεπιβάτιδά του, που συνελήφθη χθες το απόγευμα και οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

Εξιχνιάστηκε έπειτα από επιστάμενη έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης υπόθεση παράσυρσης πεζής, με εγκατάλειψη, από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 26χρονου αλλοδαπού και 19χρονης ημεδαπής, η οποία συνελήφθη χθες (23-11-2022).

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, πρώτες πρωινές ώρες της 22-11-2022 στο κέντρο της πόλης, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 26χρονος και στο οποίο επέβαινε η 19χρονη, παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά 21χρονη ημεδαπή, εγκαταλείποντας στη συνέχεια τον τόπο του ατυχήματος.

Η 21χρονη μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης, όπου νοσηλεύεται.

Η συλληφθείσα και η σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί και θα υποβληθεί αντίστοιχα, στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis