Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:25 | 07/12/2023

Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης:

Άλλη μια δολοφονική επίθεση μέρα μεσημέρι με ορμητήριο το Α.Π.Θ. πραγματοποιήθηκε σήμερα σε διμοιρία της Δ.Α.Ε.Θ. που τα τελευταία δυο χρόνια έχει αγκιστρωθεί επί της οδού Αγίου Δημητρίου για την κατασκευή της «περίφημης βιβλιοθήκης».

Διαβάστε επίσης

Περίπου 50 άτομα από δυο διαφορετικά σημεία, εκτόξευσαν δεκάδες βόμβες μολότοφ εναντίον των συναδέλφων μας, την ώρα και την στιγμή που διέρχονταν ανυποψίαστοι πολίτες καθώς και οχήματα. Αποτέλεσμα αυτού ήταν έντρομοι συμπολίτες μας, για να μην καούν ζωντανοί από την βροχή μολότοφ, να βρουν καταφύγιο μέσα στο λεωφορείο της διμοιρίας, ενώ από καθαρή τύχη κάποια από τα διερχόμενα οχήματα δεν έχασαν τον έλεγχο.

 

Και Αναρωτιόμαστε :

- Πρέπει να καεί ζωντανός αστυνομικός ή πολίτης, ή κάποιο διερχόμενο όχημα να χάσει τον έλεγχο πάνω στον πανικό προκαλώντας τροχαίο δυστύχημα για να καταλάβει η Ηγεσία ότι είναι εγκληματική η τοποθέτηση της διμοιρίας στο εν λόγω σημείο;

- Τελικά το άσυλο έχει καταργηθεί; Γιατί για ακόμη μια φορά χρησιμοποιώντας ως ορμητήριο το πανεπιστήμιο βγήκαν εκτόξευσαν μολότοφ, επανήλθαν εντός και η Αστυνομία παρέμεινε απλός θεατής.

- Το νομοσχέδιο του 2021 σύμφωνα με το οποίο θα έπρεπε να τοποθετηθούν κάμερες, να βελτιωθεί η περίφραξη, να ελέγχεται η είσοδος, θα εφαρμοστεί ποτέ ή θα μείνει και αυτό στα χαρτιά;

- Πόσα χρόνια χρειάζεται για να κατασκευαστεί μια βιβλιοθήκη;

- Υπάρχει άλλο σοβαρό κράτος στο οποίο για να χτιστεί μια βιβλιοθήκη σε πανεπιστήμιο πρέπει να επιστρατευθούν διμοιρίες καταστολής;

- Τελικά η Πανεπιστημιακή Αστυνομία υπάρχει;

 

Συμπερασματικά, μπορεί η νυν Κυβέρνηση να έχει την βούληση να εφαρμοστούν οι νόμοι και να επιβληθεί η τάξη, πλην όμως θα πρέπει να τοποθετεί σε καίριες θέσεις, αυτούς οι οποίοι έχουν την βούληση να το πράξουν.

Και την δεδομένη στιγμή η Αστυνομία συνεχίζει να λειτουργεί με φοβικά σύνδρομα απέναντι σε ακραίες μειοψηφίες και με σχεδιασμό «πάμε και όπου βγει».

Ως πότε;

Μέχρι να ξανακαούμε ζωντανοί ;;;

 

Θεσσαλονίκη, 07 Δεκεμβρίου 2023

          

  Ο Πρόεδρος                 Ο Γεν. Γραμματέας

ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος       ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος

6936800701                     6948753589

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis