Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Premier League: Νέα καταγγελία για βιασμό από παίκτη «ταράζει» το αγγλικό ποδόσφαιρο
14:40 | 23/07/2023

Νέα καταγγελία από νεαρή κοπέλα για βιασμό από ποδοσφαιριστή «ταράζει» το αγγλικό ποδόσφαιρο.

Η υπόθεση έρχεται λίγες μόλις ημέρες μετά το τέλος της δίκης του Μπενζαμίν Μεντί, άλλοτε παίκτη της Μάντσεστερ Σίτι, ο οποίος απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες βιασμών και ετοιμάζεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση, καθώς έχει συμφωνήσει με τη γαλλική Λοριάν.

Διαβάστε επίσης

Στη νέα αυτή υπόθεση, ένας ποδοσφαιριστής της Premier League κατηγορείται ότι βίασε μια νεαρή κοπέλα, το όνομα της οποίας είναι Κλόι.

Το περιστατικό έλαβε χώρα πριν από οκτώ χρόνια στο σπίτι της καταγγέλλουσας, η οποία ήταν τότε 19 ετών. Σύμφωνα με όσα ανέφερε η ίδια, ο παίκτης, η ταυτότητα του οποίου δεν έχει αποκαλυφθεί, την πλησίασε στο δωμάτιό της, κατά τη διάρκεια ενός πάρτι.

Η κοπέλα είπε επίσης ότι, όσα έγιναν, βιντεοσκοπήθηκαν από τον ποδοσφαιριστή.

«Αυτό που θυμάμαι στη συνέχεια είναι ότι η συγκάτοικός μου χτυπούσε την πόρτα του δωματίου και με ρωτούσε, τι συμβαίνει», ανέφερε σε συνέντευξή της στην Daily Mail.

«Συνεχίζω να βλέπω το πρόσωπο του στην τηλεόραση», σημείωσε.

Όπως αναφέρουν βρετανικά ΜΜΕ, η Κλόι είπε ότι ήταν πολύ φοβισμένη για να το καταγγείλει στην αστυνομία ή να το πει στην οικογένειά της, ωστόσο πλέον νιώθει έτοιμη να μιλήσει για όσα έζησε. Βέβαια, εξακολουθεί να εξετάζει το ενδεχόμενο να κάνει μήνυση.

«Ειλικρινά, γιατί να σκεφτόμουν να καλέσω την αστυνομία, όταν γνωρίζω πόσο δύσκολο είναι να πάρεις φάκελο μέσω της Εισαγγελίας του Στέμματος; Αν η υπόθεση φτάσει στο δικαστήριο, σε εξοντώνει εντελώς ένας δικηγόρος, που σε κάνει να νιώθεις άχρηστη. Το σύστημα δεν είναι εκεί για να προστατεύει τα θύματα σεξουαλικής βίας», είπε χαρακτηριστικά η κοπέλα.

www.mynews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis