Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
16:59 | 26/02/2023

Το πρωί του Σαββάτου 25/02/2023, σε μία κατάμεστη αίθουσα από μικρούς και μεγάλους στην «Αυτοκίνηση 22» στο Μαρούσι, πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος αποκριάτικος χορός της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής.

Οι μικροί μας φίλοι φόρεσαν τις στολές τους και ήρθαν με τους γονείς τους για να περάσουν ένα μοναδικό πρωινό.

Νεράιδες, υπερήρωες, καουμπόηδες, κάθε λογής αξεσουάρ και πολύχρωμες στολές, δημιούργησαν μία γιορτινή ατμόσφαιρα.

Αυτό το σκηνικό θύμισε σε εμάς τους μεγαλύτερους κάτι από την παιδική μας ηλικία, κάνοντάς μας να αναπολήσουμε τις στιγμές εκείνες.

Ο μάγος ΣΑΝΚΑΡΑ, το θέατρο σκιών «ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ» με τον Καραγκιόζη και κλόουν, προσέφεραν ένα ποικιλόμορφο πρόγραμμα που ενθουσίασε όλους τους παρευρισκόμενους μέχρι το τέλος του. Μετά το πέρας της εκδήλωσης, μοιράστηκαν χαρταετοί σε όλα τα παιδιά.

2

8

9

Την επίσημη έναρξη έκανε ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά όλους τους συναδέλφους που παρευρέθησαν με τις οικογένειες τους, επισημαίνοντας τη σημασία της οικογένειας στην ανάπτυξη των παιδιών. Τέτοιες εκδηλώσεις προσφέρουν χαρά σε όλους και κυρίως στα παιδιά μας που είναι το μέλλον και πρέπει να τους παρέχουμε ό,τι απαιτείται για τη διάπλαση υγειών χαρακτήρων.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής δεν σταματά τη παράδοση των τελευταίων ετών και θα συνεχίσει να προσφέρει στα μέλη της υψηλού επιπέδου παροχές και φυσικά στα τέκνα τους.

10

11

Κλείνοντας, θερμές ευχαριστίες αξίζουν στη διεύθυνση του κέντρου «Αυτοκίνηση 22» για την παραχώρηση του χώρου προκειμένου να γίνει όλο αυτό πραγματικότητα.

12

3

7ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis