Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
08:14 | 21/10/2023

Φωτογραφίες «φυλακισμένων» γυναικών, εκ των οποίων μία να κρατά ένα φύλλο χαρτιού που έγραφε «Kanesex», τιμές για παροχή ερωτικών υπηρεσιών, «λόφοι» από χαρτονομίσματα,  φωτογραφίες και βίντεο να πυροβολεί στον αέρα σε «λόφο» της Αθήνας, φωτογραφίες με ναρκωτικά, είχε στο κινητό του τηλέφωνο ο 23χρονος αστυφύλακας, που συνελήφθη με τρία ακόμη άτομα στον Κολωνό.

Ο αστυφύλακας που υπηρετούσε στο τμήμα της περιοχής αλλά σπάνια… πατούσε σε αυτό γι’ αυτό εκκρεμούσε πειθαρχική δίωξη με το ερώτημα της απόταξης σε βάρος του, είχε και φωτογραφίες με στοιχεία που προέρχονταν από την εφαρμογή police on line της ΕΛ.ΑΣ., που δεν δικαιολογείται η πρόσβαση και η κατοχή τέτοιων πληροφοριών.

Στο μεταξύ, οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν παρότι βρήκαν στην κατοχή του πιστόλι, που είχε αποκτήσει ιδιωτικά, και είχε άδεια κατοχής, δεν βρήκαν το χρεωμένο υπηρεσιακό πιστόλι που του είχε δώσει η ΕΛ.ΑΣ.. Ο 23χρονος αρνήθηκε να αποκαλύψει πού βρίσκεται το αστυνομικό πιστόλι.

Στις 02:45 τα ξημερώματα της Τετάρτης, αστυνομικοί της ΟΠΚΕ, εντόπισαν αυτοκίνητο έξω από το μετρό Σεπολίων, το οποίο έκριναν ύποπτο και αποφάσισαν να το ελέγξουν. Στο εσωτερικό του ήταν ο 23χρονος αστυφύλακας και τρία ακόμη άτομα. Ο αστυφύλακας δήλωσε ότι του είχαν κλέψει τη μοτοσικλέτα… μία ώρα νωρίτερα, χωρίς να έχει δηλώσει την κλοπή και ζήτησε τη βοήθεια των τριών φίλων του για να τη βρουν. Τους έδειξε μάλιστα ότι είχε μιλήσει με έναν από τους επιβάτες του οχήματος, πριν μια ώρα, με τους αστυνομικούς να διαπιστώνουν ότι υπήρχαν και παλαιότερες συνομιλίες ανάμεσά τους. Σε ερωτήσεις των αστυνομικών, ο 23χρονος δεν γνώριζε τον… αριθμό κυκλοφορίας της μοτοσικλέτας, αλλά είχε φωτογραφία της.

Αυτή η αυθόρμητη κίνησή του αποκάλυψε περισσότερες ύποπτες κινήσεις του 23χρονου αστυφύλακα. Αρχικά βρέθηκε μια φωτογραφία με ένα πιστόλι και χρηματικό ποσό, στη συνέχεια φωτογραφίες «φυλακισμένων» γυναικών, τιμών για παροχή ερωτικών υπηρεσιών, όπλα και ναρκωτικές ουσίες, μεγάλοι όγκοι χαρτονομισμάτων.

Σε έρευνες που έγιναν σε τρεις οικίες του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 33 σφαίρες των 9mm, τρία κινητά τηλέφωνα, φωτοαντίγραφο διαβατηρίου και ταυτότητας αλλοδαπού, ταυτότητα ιταλικών Αρχών.

Να σημειωθεί ότι σε βάρος του αστυνομικού εκκρεμεί πειθαρχική δίωξη με το ερώτημα της απόταξης, καθώς από τις 3 Ιουνίου 2023 έως και τη σύλληψή του είναι ανά διαστήματα αδικαιολογήτως απών…

Παναγιώτης Σπυρόπουλος

eleftherostypos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis