Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Πολυτεχνειούπολη
21:28 | 08/10/2022

Ένα βίντεο ντοκουμέντο, που δείχνει τη δράση της συμμορίας στην Πολυτεχνειούπολη, εξασφάλισε το MEGA.

Όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών εντόπισαν μετά από έρευνα ένα βίντεο ντοκουμέντο, το οποίο βρήκαν σε κινητά και στα social media ενός μέλους της συμμορίας της Πολυτεχνειούπολης.

Διαβάστε επίσης

Όπως φαίνεται και στο βίντεο ντοκουμέντο, ένα μέλος της συμμορίας φαίνεται να κάνει περιπολία εντός του χώρου της Πολυτεχνειούπολης κρατώντας όπλο και έχοντας μαζί του ένα σκύλο ράτσας πίτμπουλ.

 

Οι χασισοφυτείες, οι ληστείες και το ηλεκτρονικό αρχείο των κακοποιών

Το «Βήμα» της Κυριακής φέρνει νέες αποκαλύψεις στο φως για την εγκληματική δράση της συμμορίας.

Συγκεκριμένα, το «Βήμα» και ο Βασίλης Λαμπρόπουλος αποκαλύπττουν έγγραφο της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας από το Νοέμβριο του 2018, το οποίο διερευνά τις σχέσεις αντιεξουσιαστών με ποινικούς, που έδιναν το «παρών» στη φοιτητική εστία.

Ακόμη, στο έγγραφο παρουσιάζονται αναφορές σε καλλιέργειες κάνναβης εντός της φοιτητικής εστίας, αλλά και επαφές των ποινικών μέσα από την Πολυτεχνειούπολη και κρατούμενων σε φυλακές της χώρας, που αναφέρονταν με κωδικούς.

Μέσα από τις έρευνες έρχονται στο φως στοιχεία και για άλλες ληστείες από την επονομαζόμενη «Μαφία της Πολυετεχνειούπολης» και εντός της φοιτητικής εστίας, ενώ προκύπτει επίσης ότι η συμμορία κρατούσε ηλεκτρονικό αρχείο για τις ληστείες που είχε κάνει, αλλά και βίντεο από τις επιδρομές.

Τέλος, το «Βήμα» της Κυριακής αποκαλύπτει νέα στοιχεία για το προσκλητήριο που απηύθυνε η συμμορία σε νεαρούς από την Αλβανία, προκειμένου να έρθουν στην Ελλάδα και να βρουν καταφύγιο στη φοιτητική εστία.

Πηγή: in.gr

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis