Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
22:44 | 16/11/2022

Η Αστυνομία της Αχαΐας εκτιμά ότι οι αναρχικοί και αντεξουσιαστές της Πάτρας κάτι θα θελήσουν να σκαρώσουν για να υποδηλώσουν την παρουσία τους – σήμερα κι αύριο – κατά την κορύφωση των εκδηλώσεων της επετείου του Πολυτεχνείου.

«Εχουν σιγήσει, τοπικά, τα τελευταία χρόνια και προσμετράμε στον σχεδιασμό μας την επανάκαμψή τους. Μέχρι τώρα, με διάφορες αφορμές, τα φώτα ήταν στραμμένα στην Πανεπιστημιακή Αστυνομία, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, στις καταλήψεις Λάρισας και Μετρό Εξαρχείων», υπενθύμισε στην στήλη ανώτερος αξιωματικός της Ασφάλειας Πάτρας, ο οποίος πρόσθεσε ότι «έχουν ληφθεί μέτρα στο βαθμό της προ κορονοϊού εποχής».

Διαβάστε επίσης

Ηδη, έχει προβλεφθεί η αστυνομική δύναμη να είναι ενισχυμένη, με διμοιρίες ΜΑΤ από Αιτωλία, Ακαρνανία και Ηλεία. Συνολικά, θα είναι έξι επί ποδός.

Παράλληλα, από προχθές φυλάσσονται διάφοροι «ευαίσθητοι» πιθανό στόχο, όπως τα Μέγαρα, Αστυνομικό και Δικαστικό, δημόσιες υπηρεσίες και Υπηρεσίες Κοινής Ωφελείας, πολιτικά και κομματικά γραφεία, υποπροξενεία και οπαδικά στέκια.

pelop.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis