Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
αξιωματικος
13:01 | 23/12/2022

Ο Δημοτικός Σύμβουλος της Νέας Σμύρνης κ. Νεκτάριος Σαρδιάνος, σε χθεσινή του ανάρτηση επισημαίνει τα εξής:

"Η παραπαίουσα δημοτική αρχή, συχνά πυκνά προσπαθεί να οικειοποιηθεί το "Open Mall", το οποίο για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, είναι ένα πρότζεκτ του εμπορικού συλλόγου της πόλης, και τους αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια.

Διαβάστε επίσης

Εάν κάποιος από τον δήμο αποτέλεσε αρωγό και συμπαραστάτη ( για να μην σταθώ στο γεγονός ότι οι περισσότεροι ήταν αδιάφοροι ή αποτέλεσαν εμπόδιο) στην διαδικασία της υλοποίησης, δεν είναι άλλος από τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο πλέον, αντιδήμαρχο επιχειρηματικότητας τότε, Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη.

Aισθάνομαι υποχρέωση να το πω αυτό γιατί αλλονών πρόσωπα εμφανίζονται σε φωτογραφίες και αλλονών ονόματα αναγράφονται φαρδιά πλατιά σε εφημερίδες.

Αυτό που είναι όμως καθαρά δημιούργημα της απερχόμενης δημοτικης αρχής καθεαυτής, είναι η μετατροπή της πλατείας σε ένα "Open Club".... στην κυριολεξία όμως, με το να επιτρέπουν την μεταμεσονύκτια διαπασών μουσική, η οποία προσελκύει όλα τα καλά παιδιά της νύκτας.

Κι' ερωτώ λοιπόν...μπορεί να μας απαντήσει κάποιος από τον δήμο, εάν γνωρίζει τον πραγματικό λόγο για τον οποίο απομακρύνθηκε από την θέση του ο προηγούμενος διοικητής του Αστυνομικού τμήματος της Ν Σμύρνης, ο οποίος με ευπρέπεια, λεπτότητα και διακριτικότητα, όπως ταιριάζει στο προφίλ του άλλωστε, δεν δεχόταν ουδεμία παρέκκλιση από την τήρηση του ωραρίου???

Ήρεμα ρωτάω"

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis