Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
17:56 | 02/04/2024

Ποινικές ευθύνες που ενδεχομένως φέρουν οι αστυνομικοί που είχαν βάρδια στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων όταν τους ζητήθηκε βοήθεια από την 28χρονη λίγο πριν τελικά την σκοτώσει ο πρώην σύντροφος της, θα αναζητήσει η Εισαγγελία. Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, με αυτεπάγγελτη παρέμβαση του, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας πρωτοδικών , διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες αστυνομικών του επίμαχου Τμήματος, προς το οποίο κατέφυγε το θύμα για να ζητήσει προστασία από τον πρώην σύντροφο της, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να αποτρέψει το μοιραίο τέλος της.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας πρωτοδικών αφού μελέτησε τη δικογραφία για την δολοφονίας της γυναίκας , μερικά μέτρα μακριά από το Αστυνομικό Τμήμα, ζητά να ερευνηθεί αν οι αστυνομικοί έχουν διαπράξει παράβαση καθήκοντος.

Διαβάστε επίσης

Ο εισαγγελικός λειτουργός που θα διενεργήσει την έρευνα θα αναμένει πριν αποφανθεί για την υπόθεση και το πόρισμα της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης που διενεργείται για τους συγκεκριμένους αστυνομικούς (δείτε εδώ την ανακοίνωση που εξέδωσε το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση). Όσο αφορά το έγκλημα σε βάρος της γυναίκας , ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος του δράστη για ανθρωποκτονία από πρόθεση , παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία και προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών για δική του χρήση.

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis