Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
ενωση αστυνομικων βοιωτιασ
21:59 | 30/11/2022

Η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Βοιωτίας:

Σήμερα 29/11/2022 αντιπροσωπεία της Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας , παρουσία του Προέδρου της ΠΟΑΣΥ κ. Γρηγόρης Γερακαράκος , συναντήθηκε στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας με τον Αρχηγό του Σώματος, Αντιστράτηγο Σκούμα Κωνσταντίνο.

Διαβάστε επίσης

Κατά τη διάρκεια της συναντήσεως εκτέθηκαν διεξοδικά στον κ. Αρχηγό μεταξύ άλλων, τα τεκταινόμενα στη Δ.Α. Βοιωτίας, τα υπηρεσιακά ζητήματα τα οποία αντιμετωπίζουν οι υπηρετούντες στη Βοιωτία Αστυνομικοί, η υποστελέχωση των Αστυνομικών Υπηρεσιών και κυριότερα η έλλειψη δύναμης του Αστυνομικού Σταθμού Αραχώβης και του Αστυνομικού Τμήματος Θηβών.

Επισημάνθηκε ότι την έλλειψη προσωπικού στις υπηρεσίες της πρώην υποδιευθύνσεως Θηβών, στηλίτευσε προσφάτως σε ανακοίνωση της και η Π.Ο.ΑΣ.Υ., κατόπιν επισκέψεως κλιμακίου υπό τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας.

Ειδικότερα αναφέρθηκε η αδυναμία στελέχωσης των εποχούμενων περιπολιών, στην πλειοψηφία των Υπηρεσιών της Διευθύνσεως, με δύο Αστυνομικούς γεγονός το οποίο χαρακτηρίστηκε από την ηγεσία ως ανεπίτρεπτο.

Από μέρους της Ενώσεως μας υπήρξε επίσης εισήγηση για άμεση ενίσχυση των ανωτέρω Υπηρεσιών με αποσπάσεις συναδέλφων από έτερες Αστυνομικές Διευθύνσεις, λύση η οποία εφαρμόζεται ήδη και επί μακρόν σε διάφορες Αστυνομικές Διευθύνσεις (πχ Θεσσαλονίκη, Κρήτη, κτλ). Κατόπιν των ανωτέρω ο κ. Αρχηγός δεσμεύτηκε ότι θα εξετάσει προσωπικά τα ζήτημα τα οποία ετέθησαν και θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προς επίλυση αυτών.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας θα συνεχίσει το δίκαιο αγώνα της, έχοντας ως μοναδικό γνώμονα τη προάσπιση των δικαιωμάτων των συναδέλφων με οποιοδήποτε τίμημα.

ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis