Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Παρασκευή Παπαγεωργόπουλου
21:19 | 08/02/2023

ο κυκλοφοριακό βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχαν σήμερα στο δημαρχιακό μέγαρο της Θεσσαλονίκης ο δήμαρχος, Κωνσταντίνος Ζέρβας και η νέα διευθύντρια Τροχαίας, Παρασκευή Παπαγεωργόπουλου. Ο κ.Ζέρβας προσδιόρισε το κυκλοφοριακό ως το νούμερο ένα πρόβλημα της πόλης, λέγοντας πως απαιτούνται άμεσες λύσεις.

Στο επίκεντρο αυτής της πρώτης συνάντησης εργασίας, που έγινε παρουσία και του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου, αρμοδίου για θέματα Δημοτικής Αστυνομίας, Δημήτρη Δαγκλή, βρέθηκαν ζητήματα που αφορούν την ενίσχυση της παρουσίας ρυθμιστών κυκλοφορίας σε κομβικά σημεία, βάσει των ιδιαιτεροτήτων κάθε οδικού άξονα και των φόρτων που καταγράφονται ιδιαίτερα κατά τις ώρες αιχμής, ώστε να δοθεί μια ανάσα στους οδηγούς. '

Διαβάστε επίσης

Οπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου του δήμου Θεσσαλονίκης, προς αυτήν την κατεύθυνση θα υπάρξει στενή συνεργασία της Διεύθυνσης Τροχαίας και της Δημοτικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο και του Ενιαίου Συντονιστικού Κέντρου ΕΛ.ΑΣ. - Δημοτικής Αστυνομίας που βρίσκεται ήδη σε λειτουργία.

Εικόνα
νέα διευθύντρια Τροχαίας

Παράλληλα τέθηκε το ζήτημα της εντατικοποίησης των ελέγχων αναφορικά με την παράνομη στάθμευση με έμφαση στα διπλοπαρκαρισμένα, που δημιουργούν προβλήματα στην ομαλή ροή της κυκλοφορίας, αλλά και στις λεγόμενες αντικοινωνικές παραβάσεις, που αφορούν ενδεικτικά τον αποκλεισμό ραμπών για τα άτομα με αναπηρίες.

Ο κ. Ζέρβας εξέφρασε στη νέα διευθύντρια Τροχαίας θερμές ευχές για καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα, δηλώνοντας παράλληλα τη διάθεση για στενή συνεργασία σε ζητήματα που αφορούν την κυκλοφορία.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis