Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
10:32 | 22/02/2023

Οι δυνατότητες συνεργασίας για την αντιμετώπιση σειράς θεμάτων που αφορούν την καθημερινότητα και την ευταξία στην πόλη βρέθηκαν στο επίκεντρο συνάντησης εργασίας του Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Κώστα Ιακώβου με τη νέα Διευθύντρια Τροχαίας Θεσσαλονίκης Παρασκευή Παπαγεωργοπούλου.

Μεταξύ των ζητημάτων που συζητήθηκαν είναι ο προγραμματισμός για τη βέλτιστη κυκλοφορία των απορριμματοφόρων, η αντιμετώπιση του φαινομένου της “πειρατείας” από τους μπλε κάδους, η εφαρμογή του νομοθετικού πλαισίου για τα εγκαταλειμμένα οχήματα, για τα δίκυκλα αλλά και για τα οχήματα με δήλωση ακινησίας που βρίσκονται στους δρόμους της πόλης.

Διαβάστε επίσης

O κ. Κωνσταντίνος Ιακώβου παρουσίασε αναλυτικά στη Διευθύντρια Τροχαίας τον σχεδιασμό και τις αντίστοιχες πρωτοβουλίες που έχουν ήδη λάβει για τα θέματα αυτά οι υπηρεσίες του Δήμου Θεσσαλονίκης, ζητώντας παράλληλα τη συνδρομή των ανθρώπων της τροχαίας όπου αυτό κρίνεται αναγκαίο. Σε αυτό το πλαίσιο θα υπάρξει άμεση και στενή συνεργασία της Διεύθυνσης Τροχαίας με το προσωπικό των Αρμοδίων Διευθύνσεων του Δήμου.

Όπως έγινε γνωστό, θα οργανωθούν κοινές δράσεις και θα εντατικοποιηθούν οι έλεγχοι για την εφαρμογή της νομοθεσίας. Ακόμη συζητήθηκε το ζήτημα της παράνομης στάθμευσης δίπλα σε κάδους ή σε σημεία που δυσχεραίνουν την κυκλοφορία των απορριμματοφόρων.

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης μετέφερε στη Διευθύντρια Τροχαίας τις θερμότερες ευχές του για επιτυχία στα νέα της καθήκοντα. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο του Αντιδημάρχου με τη συμμετοχή και υπηρεσιακών παραγόντων από τις Διευθύνσεις Καθαριότητας και Ανακύκλωσης.

Πηγή:  thestival.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis