Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Αλέξη Αντωνίου
18:07 | 11/09/2023

Το πρώτο κουδούνι ήχησε σήμερα Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου στα σχολεία του Αγρινίου και πλέον τα πρωινά χιλιάδες μαθητές θα κυκλοφορούν στους δρόμους της πόλης μεταβαίνοντας στις σχολικές μονάδες.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Αλέξης Αντωνίου, διοικητής της Τροχαίας Αγρινίου παραχώρησε δηλώσεις στις οποίες υπογράμμισε ότι το προσωπικό της Υπηρεσίας θα βρίσκεται κοντά σε γονείς και μαθητές, με πρωταρχικό στόχο την ασφαλή μετακίνηση της μαθητικής κοινότητας.

«Ευελπιστούμε και να μην υπάρξει τροχαίο ατύχημα με εμπλεκόμενο μαθητή κοντά στα σχολεία της πόλης μας. Οι έλεγχοι της Υπηρεσίας θα επικεντρωθούν στα σχολικά λεωφορεία, την τυχόν μεταφορά υπεράριθμων μαθητών, την παρουσία των κατάλληλων και προβλεπόμενων δελτίων τεχνικού ελέγχου, στην κατάσταση των ελαστικών και τον έλεγχο των ταχογράφων. Ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά, καλή δύναμη σε γονείς και μαθητές», υπογράμμισε.

Ενημέρωσε παράλληλα ότι το πρόγραμμα ενημέρωσης-διαλέξεων της Τροχαίας Αγρινίου στα σχολεία της πόλης για θέματα κυκλοφοριακής αγωγής θα συνεχιστεί ενώ υπερτόνισε την αναγκαιότητα οι γονείς να δίνουν το σωστό παράδειγμα στα παιδιά τους σε ότι αφορά την οδική παιδεία-συμπεριφορά, καθότι αυτά μιμούνται. « Να καταλάβουμε ότι ο Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας δεν μας δεσμεύει, μας προστατεύει»

Πηγή: agrinionews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis