Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
12:39 | 26/04/2024

Με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Ταξίαρχο κ. Βασίλειο ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ συναντήθηκε το προεδρείο της Ομοσπονδίας σηματοδοτώντας μια νέα σελίδα στη συνεργασία του συνδικαλιστικού μας κινήματος με τις διωκτικές αρχές της χώρας.

Ειδικότερα, η Ομοσπονδία μας, με τη συνάντηση αυτή, έθεσε τις βάσεις της συνεργασίας της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος τόσο με το ΔΣ της Ομοσπονδίας όσο και με τις Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις μας με στόχο την υλοποίηση συγκεκριμένων ενημερωτικών δράσεων που θα αποσκοπούν στην ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο, στην τήρηση των ορίων που πρέπει να τηρούνται από τους ανήλικους χρήστες και γενικότερα την πρόληψη της εγκληματικότητας μέσω του διαδικτύου. Επενδύοντας, έτσι, σε ένα ασφαλές διαδικτυακό μέλλον για τα παιδιά της αστυνομικής οικογένειας, συμβάλλουμε τόσο στην εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας στην κοινωνία όσο και στην οικονομική και πολιτιστική ανάπτυξη του τόπου μας.

Η συνεργασία θα λάβει τη μορφή ποικίλων εκδηλώσεων υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας και για το σκοπό αυτό θα συγκροτηθεί επιτροπή.

Μεταξύ άλλων θα ρυθμίζει οργανωτικά ζητήματα των δράσεων και των παρουσιάσεων που θα λαμβάνουν χώρα μετά από αιτήματα των Πρωτοβαθμίων Ενώσεων, τη συμμετοχή σε αυτές και άλλα λειτουργίας και επικοινωνίας.

Η συμφωνία που επετεύχθη με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος αποτελεί καρπό προηγούμενων συναντήσεων και αποτελεί μια ακόμα επιβεβαίωση της σταθερής μας βούλησης για εξωστρεφείς δράσεις, σύμφωνα με τις αρχές που πρεσβεύουμε και υπηρετούμε.

 

                  Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

             O Πρόεδρος                          Ο Γενικός Γραμματέας

ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος              ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ Χρήστος

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis