Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
08:24 | 31/05/2023

Με τον αρχηγό της ΕΛΑΣ Λάζαρο Μαυρόπουλο συναντήθηκαν εχτές ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ Γρηγόρης Γερακαράκος , ο αντιπρόεδρος Χρήστος Συνδρεβέλης και ο πρόεδρος της 'Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κερκυρας Νίκος Μποζίκης .

Σύμφωνα με πληροφορίες του start,τη συνάντηση απασχόλησε η υποστελέχωση των υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κέρκυρας και η ανάγκη ενίσχυσης με προσωπικό κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες .

Ειδικότερα ζητήθηκε η ενίσχυση του τμήματος της Λευκίμμης και των Παξών

Ο αρχηγός της ΕΛΑΣ δεσμεύτηκε για άμεση ενίσχυση του ΑΤ Παξών ώστε να ανταπεξέλθουν οι αστυνομικοί στις αυξημένες ανάγκες που προκύπτουν στη διάρκεια της τουριστικής περιόδου .

Σε ότι αφορά την περιοχή της Λευκίμμης ,το θέμα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του start αναμένεται να επανεξεταστεί το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα και η λύση που προκρίνεται είναι η ενίσχυση με δυνάμεις ΟΠΚΕ από άλλες περιοχές της χώρας .

Τέλος, ο κ Μποζίκης έθεσε το πάγιο αίτημα ενίσχυσης με αστυνομικούς του τμήματος του Διεθνούς Αερολιμένα Κέρκυρας.

Παρά το γεγονός της ενίσχυσης με περισσότερο προσωπικό φέτος σε σχέση με τα προηγούμενα χρονιά ,η  αυξητική τάση των τουριστικών ροών επιβάλλει την περεταίρω ενίσχυση με αστυνομικούς του συγκεκριμένου τμήματος ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες .

startmediacorfu.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis