Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Plaza Suite
14:00 | 30/01/2024

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ (Sarah Jessica Parker) και ο Μάθιου Μπρόντερικ (Matthew Broderick) πραγματοποίησαν το ντεμπούτο της παράστασης «Plaza Suite» στην λονδρέζικη σκηνή του Savoy Theatre.

Σύμφωνα με το Hello, το διάσημο ζευγάρι μετέφερε μετά από μία επιτυχημένη πορεία στο Μπρόντγουεϊ το διάσημο έργο που γράφτηκε το 1968 από τον Νιλ Σάιμον. Η σκηνοθεσία ανήκει στον βραβευμένο με Tony, Τζον Μπέντζαμιν Χίκεϊ (John Benjamin Hickey) και οι παραστάσεις θα ολοκληρωθούν στις 31 Μαρτίου.

Διαβάστε επίσης

Το έργο το οποίο περιγράφεται ως «μία πνευματώδης εξερεύνηση της αγάπης και του γάμου» ακολουθεί τρία διαφορετικά ζευγάρια που κάνουν check-in στην σουίτα 719 του ξενοδοχείου Plaza.

Μετά την παράσταση ακολούθησε ένα πάρτι γεμάτο αστέρια, με τον συμπρωταγωνιστή της σταρ από το «Sex and the City», Μάριο Καντόν (Mario Cantone) να δίνει το παρών, όπως επίσης οι Τζέρεμι 'Αιρονς (Jeremy Irons), Χάνα Γουάντινγκχεμ (Hannah Waddingham), Ντέιβιντ Τένναντ (David Tennant), Ελίζαμπεθ Μακ Γκόβερν (Elizabeth McGovern) και Τζόελι Ρίτσαρντσον (Joely Richardson) μεταξύ άλλων.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis