Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
α
21:00 | 07/11/2022

Ένα κομμάτι μηλόπιτας στάθηκε αιτία να χάσει τη ζωή του ένας 55χρονος στην Κοζάνη.

Ο Π. Καρυπίδης επισκέφθηκε τον αδελφό του σε χωριό της Κοζάνης, ο οποίος τον κέρασε ένα κομμάτι μηλόπιτας. Ο άτυχος άνδρας το πήρε μαζί του και στη διαδρομή για το σπίτι του αποφάσισε να φάει μια μπουκιά, όμως ένα κομμάτι έφραξε τον λαιμό του με συνέπεια να πάθει πνευμονική εμβολή. Για αρκετές ημέρες νοσηλεύθηκε σε νοσοκομείο, όμως δεν τα κατάφερε.

Διαβάστε επίσης

«Πήγε να δει τον θείο μου. Ο θείος μου του έδωσε μηλόπιτα και στον δρόμο μάλλον την έφαγε και πνίγηκε και ο πνιγμός έφερε την ανακοπή, πνευμονική εμβολή και επειδή έπεσε κάτω ήταν εγκεφαλικά νεκρός μετά», είπε στο Mega η κόρη του θύματος.

«Ένας γείτονας ειδοποίησε τον θείο μου, ο θείος μου του έκανε ΚΑΡΠΑ, συνήλθε, αλλά ο εγκέφαλός του ήταν χωρίς οξυγόνο πάνω από 15 λεπτά. Αν ο γείτονας έκανε ίσως ΚΑΡΠΑ πριν ειδοποιήσει τον θείο μου, αν κάποιος έκανε ΚΑΡΠΑ πριν ειδοποιήσει τον θείο μου… Τον περάσανε τουλάχιστον τρεις χωριανοί», πρόσθεσε η κόρη τού άτυχου άνδρα.

«Μετά τις εξετάσεις που του έκαναν, τις αξονικές και όλα αναλυτικά, βρήκαν αυτό το κομμάτι γλυκού στον λαιμό. Οι γιατροί τον περιποιήθηκαν στο ''Μαμάτσειο'', έπεσαν πάνω του. Πήγε, έκατσε έξι μέρες στο νοσοκομείο ''Άγιος Παύλος'', τα ίδια κάναν και εκεί, τον επισκέφθηκα τελευταία μέρα, του είπα ότι θα φροντίζω την οικογένειά του, όπως έκανα όλα τα χρόνια», λέει η αδελφή του 55χρονου.

Το τραγικό γεγονός συνέβη στις 29 Οκτωβρίου, ημέρα που γιόρταζε την επέτειο του γάμου του…

www.iefimerida.gr

Policenet.gr © | 2023 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis