Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
εκαβ
12:44 | 05/06/2023

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως για το αιματηρό επεισόδιο οικογενειακής βίας που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (4/6) στο Ηράκλειο Κρήτης.

Δράστης ένας 35χρονος ο οποίος μαχαίρωσε την σύντροφό του για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο. Αν και δεν έχει βγει επίσημα το πόρισμα του ιατροδικαστή οι τελευταίες πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας cretalive.gr αναφέρουν ότι η άτυχη γυναίκα δέχθηκε συνολικά 14 μαχαιριές σε όλο της το σώμα!

Διαβάστε επίσης

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο δράστης τής προκάλεσε τραύματα στον θώρακα, στην πλάτη και στα χέρια.

Η κατάστασή της χαρακτηρίζεται σοβαρή αλλά σταθερή, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ενώ χθες βράδυ διασωληνώθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ).

Ο 35χρονος προσπάθησε να αυτοκτονήσει μετά την επίθεση

Ωστόσο και ο νεαρός φερόμενος δράστης νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο, καθώς κι εκείνος τραυματίστηκε στην κοιλία στην προσπάθειά του να αυτοκτονήσει -ή να δείξει ότι ήθελε να αυτοκτονήσει.

Πληροφορίες από το περιβάλλον τους αλλά και από τους γείτονες που συγκλονίστηκαν από το ενδοοικογενειακό αυτό επεισόδιο, αναφέρουν ότι ποτέ το ζευγάρι δεν είχε φασαρίες και δεν είχε δώσει δικαιώματα.

Ο 35χρονος φέρεται να χτύπησε και τραυμάτισε με μαχαίρι τη σύντροφό του και στη συνέχεια με το ίδιο μαχαίρι αυτοτραυματίστηκε. Το επεισόδιο στην περιοχή του Κορώνη Μαγαρά, ξεκίνησε, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, μετά από καυγά μεταξύ του ζευγαριού.

Τελικά, στις 9.30 το βράδυ της Κυριακής, η γυναίκα βγήκε από το σπίτι της μέσα στα αίματα. Βρήκε τη δύναμη να περάσει τον δρόμο, σε ένα κοντινό διαμέρισμα βρίσκονταν Έλληνες που νοικίαζαν το σπίτι μέσω πλατφόρμας βραχυχρόνιας μίσθωσης. Εκείνοι ήταν που την είδαν, ενώ είχε ακόμα τις αισθήσεις της, δεν πρόλαβε, όμως, να τους πει κάτι.

Η γυναίκα «έσβησε» μπροστά τους και αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία.
Οι πληροφορίες θέλουν τον 36χρονο να βάζει φωτιά στο σπίτι, όμως, ο πατέρας του, ο οποίος μένει ακριβώς στο πάνω διαμέρισμα, έτρεξε στο σημείο και έσβησε τη φωτιά.

Η γυναίκα διατηρεί κατάστημα σε τουριστική περιοχή και ο άντρας είναι ηλεκτρολόγος μηχανικός.

Αποσωληνώθηκε η γυναίκα

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 36χρονη αποσωληνώθηκε και, προς το παρόν, έχει αποφύγει τον κίνδυνο. Όμως, εξακολουθεί και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ΠαΓΝΗ, συνεπώς η κατάστασή της είναι κρίσιμη.

Είναι υπό στενή ιατρική παρακολούθηση. 

Σημειώνεται πως σοβαρό ήταν το τραύμα στον πνεύμονά της.

Όσο αφορά στον άντρα, χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται στη Γενική Χειρουργική κλινική του νοσοκομείου.

ekriti.gr, cretalive.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis