Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
10:59 | 27/04/2024

Απίστευτα είναι όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στην  Ηγουμενίτσα με τον ΟΛΗΓ και τα εξ Ιταλίας αφεντικά του να έχουν αναστατώσει την πόλη και την λειτουργία της.. Η Δημοτική Αρχή είναι επισήμως απούσα και μάλλον αδύναμη να αρθρώσει έστω και μία λέξη για τα τεκταινόμενα.

Ο ΟΛΗΓ προχώρησε στο κλείσιμο ζωτικών χώρων στάθμευσης στο παλιό λιμάνι και παράλληλα έκανε έξωση στην Αστυνομία απαιτώντας την απομάκρυνση των οχημάτων που μέχρι τώρα στάθμευαν ακριβώς απέναντι από το Μέγαρο.

Διαβάστε επίσης

Νέοι χώροι για τα αστυνομικά οχήματα είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεθούν και ορισμένοι που έχουν υποδεχθεί από παράγοντες του Δήμου βρίσκονται σε απόσταση ενός χιλιομέτρου περίπου από την Διεύθυνση.

Πέραν αυτού όμως δεν υπάρχουν αποφάσεις ούτε από την Επιτροπή Κυκλοφοριακών Θεμάτων, ούτε από το Δημοτικό Συμβούλιο για πού να προσδιορίζουν νέους χώρους στάθμευσης.

Έτσι προς το παρόν τα περιπολικά είναι περιπλανώμενα στην πόλη της  Ηγουμενίτσας ενώ προκύπτει μείζον θέμα στη λειτουργία της αστυνομίας η οποία πρέπει να έχει οχήματα κοντά στην έδρα της για να παρεμβαίνει σε όποιο περιστατικό προκύψει..

limani astinomia

Πηγή: epiruspost.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis