Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
19:13 | 06/11/2023

Του Κοσμίδη Θεμιστοκλή, Οργανωτικού Γραμματέα της Ε.ΑΣ.Υ.Α, υπηρετών στην Υ.Α.Τ.

Κοσμίδη Θεμιστοκλή

αν σήμερα πριν από 6 χρόνια, στις 6 Νοεμβρίου 2017, η διμοιρία που εκτελούσε υπηρεσία κατά το απογευματινό ωράριο στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, έγινε αποδέκτης τρομοκρατικού χτυπήματος. Συγκεκριμένα, δυο συνάδελφοι οι οποίοι εκτελούσαν χρέη σκοπού, δέχθηκαν ριπές από καλάζνικοφ με τις σφαίρες των τρομοκρατών να περνούν χιλιοστά δίπλα τους, αλλά ευτυχώς για καλή τους τύχη καμία δεν τους έπληξε.

Εύχομαι όλοι όσοι υπηρετούμε στην Υ.Α.Τ. να επιδείξουμε την ίδια αγάπη για την Υπηρεσία που έδειξαν αυτοί οι δύο συνάδελφοι, τους οποίους τυχαίνει να γνωρίζω προσωπικά και τους σέβομαι απεριόριστα για όσα έχουν προσφέρει. Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τους ίδιους το γεγονός ότι ύστερα από το συμβάν αυτό συνέχισαν να υπηρετούν στη διμοιρία, δίνοντας ατέλειωτες μάχες στο δρόμο μέχρι και σήμερα! Είμαι περήφανος που υπηρετώ μαζί σας, καθώς και με όλους τους συναδέλφους που υπηρετούν στα ΜΑΤ, αφού  παρά την απαξίωση με την οποία μας αντιμετωπίζει η σημερινή Φυσική Ηγεσία, συνεχίζουμε αγόγγυστα να κάνουμε τη δουλειά μας, χύνοντας καθημερινά αίμα και ιδρώτα.

1

Υ.Γ.: Στις 10 Ιανουαρίου του ίδιου έτους είχε προηγηθεί τρομοκρατικό χτύπημα σε έτερη διμοιρία που και αυτή ήταν σταθερή στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. Τότε οι ριπές κατευθύνθηκαν πρώτα προς τους σκοπούς και έπειτα στο εσωτερικό του λεωφορείου, το οποίο και διαπέρασαν, τραυματίζοντας έναν συνάδελφο ελαφρά. Με αρκετούς από τους συναδέλφους που ήταν εκείνη την μέρα εκεί «πολεμήσαμε» και συνεχίζουμε να «μαχόμαστε» προκειμένου να κρατήσουμε όρθια την Υπηρεσία, με σκοπό την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στην κοινωνία και κατ’ επέκταση τη διαφύλαξη της ίδιας της δημοκρατίας. Τη δημοκρατία που ορκιστήκαμε από την πρώτη ημέρα να υπηρετούμε.

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis