Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
ΚΡΙΣΕΙΣ
10:56 | 16/04/2024

Τραγική τροπή στην υπόθεση της κατάρρευσης του κτηρίου στο Πασαλιμάνι, καθώς όπως έγινε γνωστό ένας νεαρός άνδρας, αστυνομικός, σκοτώθηκε.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη, πέντε άτομα είναι υπό κράτηση για το συμβάν, ενώ τρεις είναι οι τραυματίες.

Διαβάστε επίσης

Ο νεαρός που έχασε τη ζωή του υπηρετούσε στην ΕΛ.ΑΣ., ενώ εργαζόταν και στο συγκεκριμένο έργο, καθώς εκτελούσε χρέη οδηγού.

Δύο αυτοκίνητα καταπλακώθηκαν από το τμήμα του κτηρίου που κατέρρευσε, ενώ εκτελούνταν σε αυτό εργασίες, για τις οποίες ο δήμαρχος δήλωσε στην εκπομπή Super Κατερίνα «είναι ιδιωτικό κτήριο, ιδιωτικό έργο, είναι τραγικό, έχει πέσει σαν να ηταν χάρτινο» και πρόσθεσε ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν εγκλωβισμένα άτομα στα συντρίμμια, καθώς έχουν ανασυρθεί όλοι.

Σε ό,τι αφορά τις εργασίες, είχε δοθεί άδεια, για εργασίες μικρής κλίμακας, ενώ το κτήριο χρονολογείται στη δεκαετία του 1950 (1954 ή 1958).

 

Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής ήταν άμεση που έσπευσε με 24 πυροσβέστες και 8 οχήματα, ενώ στην επιχείρηση συνέδραμε και ομάδα ΕΜΑΚ με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο.

Στο κτήριο που βρίσκεται στην οδό Νεωρίων, βρίσκονταν εννέα εργάτες, ενώ αναμένεται η προανάκριση και η έρευνα της αστυνομίας και της πυροσβεστικής για τα ακριβή αίτια της τραγωδίας.

Πηγή:  newsbomb.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis