Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
08:59 | 25/02/2023

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας βρίσκονται ήδη σε εφαρμογή από την Ελληνική Αστυνομία κατά την κορύφωση των καρνβαλικών εκδηλώσεων στην Πάτρα.

Η πρωτεύουσα του Καρναβαλιού κυριολεκτικά "βουλιάζει" από κόσμο, με την προσέλευση να ξεπερνά κάθε προηγούμενο ρεκόρ.

Διαβάστε επίσης

Θέλοντας να αντιμετωπιστεί όσο πιο άμεσα, οτιδήποτε μπορεί να διαταράξει το ανέμελο και διασκεδαστικό κλίμα του τριημέρου, η Ελληνική Αστυνομία έχει βάλει σε εφαρμογή ήδη από εχθές, ένα τιτάνιο σχέδιο για την προστασία ντόπιων και επισκεπτών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, πάνω από 600 αστυνομικοί βρίσκονται το τριήμερο στην αχαϊκή πρωτεύουσα, εποπτεύοντας κάθε σημείο της πόλης.

Για την καλύτερη και πληρέστερη εφαρμογή του σχεδίου της ΕΛ.ΑΣ έχουν μετακινηθεί στην Πάτρα 7 διμοιρίες από την Ηλεία, την Αιτωλοακαρνανία, την Αττική και την Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι σύμφωνα με τον σχεδιασμό της Αστυνομίας, αστυνομικοί με πολιτικά θα βρίσκονται καθόλη τη διάρκεια της ημέρας σε κάθε γωνία της πόλης, εποπτεύοντας την κατάσταση.

Πονοκέφαλο προκαλεί η είσοδος στην Πάτρα χιλιάδων ατόμων από άλλες πόλεις, με την Αστυνομία να συστήνει ιδιαίτερη προσοχή και σχολαστικότητα στην θωράκιση των κατοικιών από ληστές, οι οποίοι μπορεί να εκμεταλλευτούν την πολυκοσμία και την διεξαγωγή εκδηλώσεων για να δράσουν.

Στο στόχαστρο καρναβαλικό γκρουπ

Την ίδια ώρα, ένα από τα πολυπληθέστερα γκρουπ του φετινού Καρναβαλιού έχει μπει στο στόχαστρο των Αρχών.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, στο συγκεκριμένο γκρουπ - το οποίο θα παρελάσει στις τελευταίες θέσεις - ενδέχεται να βρίσκονται οργανωμένοι οπαδοί ομάδας.

Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με το προγραμματισμένο για απόψε το βράδυ ντέρμπι των δύο αιωνίων αντιπάλων, για την 24η αγωνιστική της Super League (Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: 20.30), αυξάνει την επιφυλακή των Αστυνομικών, προκειμένου να εμποδιστεί οτιδήποτε μπορεί να ταράξει το κλίμα των ημερών.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis