Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Γερακαράκος
14:32 | 08/11/2022

Ανακοίνωση της Π.Ο.ΑΣ.Υ.:

Κλιμάκιο της Ομοσπονδίας μας, με επικεφαλής τον Πρόεδρο αυτής κ. Γρηγόρη ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟ, επισκέφτηκε το Αστυνομικό Τμήμα και το Τμήμα Ασφαλείας Θήβας.

Εικόνα
poasy
Διαβάστε επίσης

Το μικρό χρονικό διάστημα που είχαμε την ευκαιρία να βρεθούμε δίπλα στους συναδέλφους μας, ήταν αρκετό για να καταλάβουμε την εγκατάλειψη που βιώνουν σε συνδυασμό με τα τεράστια προβλήματα παραβατικότητας που μαστίζουν την τοπική κοινωνία.

Εικόνα
1

Πιο συγκεκριμένα, το Τ.Α. και το Α.Τ. Θηβών δεν μπορούν σχεδόν σε καμία βάρδια να στελεχώσουν περιπολία με δύο άτομα.

Στην περιοχή Πυρί υπάρχει οικισμός Ρομά, με πληθυσμό άνω των εξακοσίων ατόμων, τα οποία προκαλούν συχνά με την παραβατική συμπεριφορά τους. Επίσης στην περιοχή αρμοδιότητας των Υπηρεσιών αυτών λειτουργούν οι Φυλακές Ελαιώνα, καθώς και hotspot με 800 και πλέον άτομα.

 

Πρέπει να σημειωθεί η αγανάκτηση των συναδέλφων μας οι οποίοι υπερβάλλουν εαυτούς κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους, πλην όμως, αρκετές φορές, είναι ακατόρθωτο να ανταπεξέλθουν σε αυτά.

Αλήθεια, η κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή, είναι σε γνώση της Ηγεσίας; Και τι προτίθεται να κάνει ώστε να αποκατασταθεί το αίσθημα ασφαλείας στην τοπική κοινωνία;

Εικόνα
1

 

Παρατηρούμε ότι το Αρχηγείο δεν φείδεται - και πολύ καλά πράττει- να ενισχύει αστυνομικές υπηρεσίες με ελλειμματική παρούσα δύναμη, μετακινώντας συναδέλφους με δαπάνες δημοσίου.

Αναμένουμε, λοιπόν, την αντίδρασή του και στην περίπτωση των αστυνομικών υπηρεσιών της Θήβας.

Θωρακισμένος Αστυνομικός σημαίνει Ασφαλής Πολίτης...

 

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

         O Πρόεδρος                             Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis