Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
21:47 | 23/10/2023

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε, παράσταση διαμαρτυρίας έξωθεν του Α.Τ. Ευόσμου, με αφορμή τα τεράστια κενά που παρουσιάζει η εν λόγω υπηρεσία αλλά και γενικότερα την αποκαρδιωτική υπηρεσιακή εικόνα που παρουσιάζουν πάμπολλες αστυνομικές υπηρεσίες της Θεσσαλονίκης.

  Τα προβλήματα μέρα με τη μέρα γιγαντώνονται, τα παράπονα των συναδέλφων αυξάνονται, οι καταγγελίες έχουν πάρει μορφή χιονοστιβάδας, χωρίς ωστόσο να διαφαίνεται βούληση επίλυσής τους, από την Φυσική Ηγεσία.

  Άλλωστε είναι γνωστόν τοις πάσι ότι τα τεράστια αυτά κενά είναι απόρροια των παράλογων μεταθέσεων και αποσπάσεων που φέρουν φαρδιά πλατιά την υπογραφή της Φυσικής Ηγεσίας.

  Όλα τα παραπάνω έχουν τεράστιο αντίκτυπο στην εύρυθμη λειτουργία των αστυνομικών υπηρεσιών αλλά κυρίως στην καταπολέμηση της εγκληματικότητας και την ασφάλεια των συμπολιτών μας.

  Για ποια εμφανή και προληπτική αστυνόμευση μιλάμε:

-Όταν η ομάδα ΔΙΑΣ αριθμούσε 450 αστυνομικούς και έβγαζε 10 ομάδες την βάρδια ανά τομέα και πλέον έχουν μείνει 200, περιπολώντας με το ζόρι 3-4 ομάδες την βάρδια σε κάθε τομέα.

-Όταν συνολικά από όλα τα Α.Τ. λείπουν 500 αστυνομικοί σύμφωνα με το οργανόγραμμα.

-Όταν τα Τμήματα Ασφαλείας βγάζουν κοινά περιπολικά για τεράστιες γεωγραφικά περιοχές. 

  Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης με την στάση μας και τις προτάσεις μας θέλουμε να γίνουμε μέρος της λύσης, μακριά από σκοπιμότητες, τις οποίες κάποιοι επιχειρούν τεχνηέντως να μας προσάψουν για να καλύψουν την δική τους ανεπάρκεια.

  Και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια αυτή, προκειμένου να μπει μια τάξη σε αυτό το υπηρεσιακό χάος που επικρατεί στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

  Κλείνοντας, ενημερώνουμε ότι στην παράσταση διαμαρτυρίας παρέστησαν αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της ΠΟΑΣΥ καθώς και ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Κορδελιού-Ευόσμου κ. Αλεξανδρίδης Λευτέρης, τους οποίους και ευχαριστούμε για την παρουσία τους.

 

Θεσσαλονίκη, 23 Οκτωβρίου 2023

          

  Ο Πρόεδρος                 Ο Γεν. Γραμματέας

ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος       ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος

6936800701                     6948753589

 

  •  
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis