Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
14:59 | 20/03/2023

Με τρία σύγχρονα απορριμματοφόρα για τη συλλογή βιοαποβλήτων και 1.400 καφέ κάδους, ενισχύθηκε ο δήμος Αχαρνών από την περιφέρεια Αττικής. 

Ο εξοπλισμός ανακύκλωσης διανέμεται στους δήμους της Αττικής με κονδύλια που αντλεί η Περιφέρεια από ευρωπαϊκά κυρίως προγράμματα χωρίς καμία επιβάρυνση για τους δήμους και τους πολίτες.

Διαβάστε επίσης

Συνολικά από την έναρξη του προγράμματος μέχρι τώρα έχουν παραδοθεί 150 οχήματα για τη συλλογή βιοαποβλήτων και 39.218 μικροί και μεγάλοι καφέ κάδοι. 

Μέχρι τέλος του 2023 θα έχουν παραδοθεί συνολικά 200 οχήματα και 50.000 καφέ κάδοι. 

Την παράδοση του εξοπλισμού στον δήμαρχο Σπ. Βρεττό πραγματοποίησε ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης.

Κατά τη διάρκεια της παράδοσης του εξοπλισμού, ο κ. Πατούλης εξέφρασε την ιδιαίτερη ικανοποίησή του για την επιτυχημένη συνεργασία με τον δήμο Αχαρνών διαπιστώνοντας την ικανοποιητική εξέλιξη του στρατηγικού σχεδίου της περιφέρειας Αττικής για την προώθηση της ανακύκλωσης και την εφαρμογή ενός νέου μοντέλου διαχείρισης στερεών αποβλήτων.

Ο κ. Βρεττός από την πλευρά του εκτίμησε ότι «τα επόμενα χρόνια θα έχει αλλάξει τελείως εικόνα ο δήμος Αχαρνών. Θα υπάρχουν παντού, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε περιοχή και οι κάδοι όλων των ρευμάτων για την ανακύκλωση και υπόγειοι κάδοι που δεν θα ενοχλούν και δεν θα δημιουργούν προβλήματα». 

Policenet.gr © | 2023 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis