Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
ΟΑΣΘ_intime
18:14 | 01/07/2024

Σε πάνω από 180 ανήλθαν τελικά οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν στον διαγωνισμό που «έτρεξε» για την κάλυψη 40 θέσεων ειδικότητας ΔΕ οδηγών στον ΟΑΣΘ και η αξιολόγησή τους ξεκινά άμεσα, μιας και οι προκρινόμενοι θα κληθούν να πιάσουν τιμόνι στις αρχές του Αυγούστου, όπως γνωστοποιεί με σημερινή του ανακοίνωση ο οργανισμός.

Από σήμερα ξεκίνησε η αξιολόγηση των αιτήσεων, όπως προβλέπεται από το νόμο και εντός των επόμενων εβδομάδων θα καταρτιστούν οι πίνακες κατάταξης, ώστε οι οδηγοί να υπογράψουν τις συμβάσεις εργασίας, διάρκειας οκτώ μηνών, και να ξεκινήσουν δουλειά τις πρώτες μέρες του Αυγούστου, όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση. Υπενθυμίζεται δε, ότι ο ΟΑΣΘ προσέλαβε 150 οδηγούς τον Ιανουάριο και προχώρησε στο νέο διαγωνισμό, μετά την απαραίτητη έγκριση που έλαβε από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, αλλά και το ΑΣΕΠ.

Διαβάστε επίσης

«Ζητήσαμε από την αγορά εργασίας 40 επαγγελματίες οδηγούς. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων έληξε χθες, Κυριακή 30 Ιουνίου. Η συμμετοχή ήταν εξαιρετικά μεγάλη. Με τους επιπλέον οδηγούς θα δρομολογήσουμε ακόμα περισσότερα λεωφορεία και θα βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο το επίπεδο εξυπηρέτησης» δηλώνει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΘ Κώστας Ταγγίρης. 

«Τον προσεχή Σεπτέμβριο, όταν οι Θεσσαλονικείς θα επιστρέψουν από τις διακοπές τους, θα βρουν έναν ΟΑΣΘ ακόμα πιο ποιοτικό, ακόμα πιο εξυπηρετικό» διαβεβαιώνει ο κ. Ταγγίρης.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis