Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Παναθηναϊκός
18:01 | 03/02/2023

Επαφή με τους εκπροσώπους του Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα είχαν προ λίγων ημερών οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού για το ζήτημα του συμβολαίου του, που ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι μεταφέροντας την επιθυμία του κλαμπ, για να συζητήσουν λίαν συντόμως (κι από κοντά) το όλο θέμα.

Η όλη διαδικασία θα δρομολογηθει πολύ πιο επίσημα πλέον, με ένα ραντεβού που θα πραγματοποιηθεί μέσα στο μήνα, είτε στην Αθήνα (με ταξίδι του ατζέντη του εδώ), είτε στη Βαρκελώνη με ταξίδι ανθρώπων της ομάδας, προκειμένου να κατατεθεί η τελική πρόταση του Παναθηναϊκού και να γίνει η τελική διαπραγμάτευση.

Διαβάστε επίσης

Η επιθυμία του παίκτη δεν έχει αλλάξει κι ο Αϊτόρ είναι απόλυτα θετικός στο να παραμείνει στον Παναθηναϊκό και τα επόμενα χρόνια. Κάτι άλλωστε, που έχει μεταφέρει και προς τον εκπρόσωπό του, τονίζοντάς του πως οι «πράσινοι» θα έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο και ζητώντας να γίνουν όλα όσα πρέπει να γίνουν για να παραμείνει στο «τριφύλλι».

Τον περασμένο Ιανουάριο, εν μέσω των συνεχών υποχρεώσεων του Παναθηναϊκού πρωτάθλημα και Κύπελλο, ο Καταλανός εξτρέμ (ο οποίος έχει ξεκινήσει από τις αρχές Νοεμβρίου πρόγραμμα αποκατάστασης στη Βαρκελώνη, μετά την επέμβαση που έκανε στις 31/10 στον χιαστό του αριστερού γονάτου) πραγματοποίησε ένα σύντομο ταξίδι στην Αθήνα για να υποβληθεί σε ιατρικό «τσεκάρισμα» κι απ’ τους «πράσινους» και να επιβεβαιωθεί η πορεία της αποθεραπείας του.

Άλλωστε, η συνεργασία και η επικοινωνία των ανθρώπων του Παναθηναϊκού με την ιατρική ομάδα που έχει αναλάβει στη Βαρκελώνη το πρόγραμμα αποκατάστασης του παίκτη, όλο αυτό το τρίμηνο είναι εξαιρετική και οι «πράσινοι» έχουν πολύ καθαρή εικόνα για όλα.

Κατά την παραμονή του στην Αθήνα, ο Αϊτόρ είχε την ευκαιρία να μιλήσει και με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος του εξέφρασε την απόλυτη στήριξή του σ’ αυτή την καθημερινή «μάχη» που δίνει για να επιστρέψει γερός στα γήπεδα  και του εξέφρασε και τη δική του επιθυμία και εισήγηση να παραμείνει στον Παναθηναϊκό και μετά το καλοκαίρι, με επέκταση του συμβολαίου του.

Policenet.gr © | 2023 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis