Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
20:34 | 30/09/2023

Μικρός του άρεσε να παίζει το παιχνίδι κλέφτες και αστυνόμοι. Φυσικά κυνηγούσε πάντα τους κακούς. Μεγαλώνοντας είχε στο μυαλό του να γίνει αστυνομικός. Ξεκάθαρα.

 

Διαβάστε επίσης

Ρεπορτάζ: Στρατής Λημνιός

Ο 30χρονος Παναγιώτης μεγάλωσε σε μια οικογένεια πολύτεκνη και είναι ο τρίτος από τα συνολικά πέντε παιδιά του Γιάννη και της Ευδοξίας Τουλουμτσή.

Μπαμπάς ηλεκτρολόγος, μαμά νοικοκυρά άντε βγάλε άκρη πως προέκυψε το μικρόβιο του αστυνομικού. Μπαίνει στη σχολή αστυφυλάκων και ξεκινά λίγο αργότερα την υπηρεσιακή του σταδιοδρομία.

Ανήσυχο πνεύμα ωστόσο, φιλομαθής γοητεύεται από την ιδέα να διευρύνει τους ορίζοντες του. Και κάπως έτσι μπαίνει στο κάδρο η νομική.

Μπαίνει με κατατακτήριες στη Νομική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και πριν λίγο καιρό παίρνει και το πτυχίο του. Και δε σταματά εδώ καθώς συνεχίζει με μεταπτυχιακές σπουδές στον τομέα των Ποινικών και Εγκληματολογικών Επιστημών με αντικείμενο ειδίκευσης το Ποινικό Δίκαιο.

Όλα αυτά βέβαια παράλληλα με τα αστυνομικά του καθήκοντα. Να σημειωθεί ότι επιπλέον εργάζεται στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου που φοίτησε έχοντας προσληφθεί ως υπότροφος.

Όσο για το εάν θα βγάλει τη στολή του αστυνομικού για να βάλει κοστούμι και να αγορεύει σε δικαστικές αίθουσες; Όπως λέει ο ίδιος στον Στρατή Λημνιό θα το δείξει ο χρόνος…

Πηγή:  grtimes.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis