Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
EASY EDUCATION
18:07 | 03/08/2023

Η ασφάλεια των παιδιών μας είναι προτεραιότητα ανυπόστατη. Με την επιστήμη των πρώτων βοηθειών να αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο, μπορούμε να προσφέρουμε στους μικρούς μας φίλους την προστασία που αξίζουν.

Παιδιά σημαίνει ατελείωτη ενέργεια και περιέργεια, αλλά δυστυχώς και πολλές φορές τραυματισμούς. Η αγνότητα τους τους κάνει ευάλωτους σε ατυχήματα, ενώ η γνώση πρώτων βοηθειών αποκτά εξαιρετική σημασία για τους γονείς. Αντιδράστε με αυτοπεποίθηση και γνώση, προσφέροντας αμέσως τη σωστή βοήθεια σε περιπτώσεις αλλεργιών ή ακόμα και επιληψίας.

Αλλά η απόκτηση γνώσης πρώτων βοηθειών δεν αφορά μόνο τα δικά σας παιδιά. Σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, μπορείτε να βοηθήσετε άλλα μέλη της οικογένειας ή ακόμα και άλλα παιδιά που βρίσκονται υπό την επίβλεψή σας.

Οι εκπαιδευτικοί, σε αυτή την προσπάθεια, θα πρέπει να είναι επίσης προετοιμασμένοι. Στα σχολεία, οι καταστάσεις έκτακτης ανάγκης είναι συχνές, και με αυξημένο κίνδυνο για τα παιδιά λόγω της ανωριμότητάς τους. Η διάδοση της γνώσης πρώτων βοηθειών μέσω εκπαιδευτικών προγραμμάτων είναι απαραίτητη για την αντιμετώπιση αυτής της πρόκλησης.

Τα σεμινάρια πρώτων βοηθειών αποτελούν το βήμα προς την προστασία. Τα κέντρα Δια Βίου Μάθησης Easy Education, με την αναγνώριση του Υπουργείου Παιδείας και πιστοποίηση από τη Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης, προσφέρουν σεμινάρια πρώτων βοηθειών. Αυτά τα σεμινάρια δεν αφορούν μόνο επαγγελματίες υγείας, αλλά όλους όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν αυτή την πολύτιμη ικανότητα.

Με την εξ αποστάσεως ασύγχρονη εκπαίδευση, η απόκτηση γνώσης γίνεται πιο εύκολη από ποτέ.

Σεμινάριο πρώτων βοηθειών 4.09.2023

Σεμινάριο παιδιατρικών πρώτων βοηθειών  11.09.2023

 Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει, δίνοντας σας τη δυνατότητα να αναβαθμίσετε τις δεξιότητές σας όσον αφορά την προστασία των αγαπημένων σας.

Μάθετε, αντιδράστε, προστατεύστε. Η γνώση πρώτων βοηθειών είναι η πύλη προς την ασφάλεια. Ενημερωθείτε για τα προγράμματα στο www.easy-education.gr ή επικοινωνήστε με το τηλέφωνο 23310 70102 καθημερινά από τις 10:00 έως τις 20:00. Προσφέρετε την ασφάλεια που χρειάζεται η οικογένειά σας και ο κόσμος γύρω σας.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis