Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11
17:59 | 04/02/2023

Το πρωί της Παρασκευής έλαβε χώρα στη Σχολή Αστυφυλάκων Κομοτηνής η ορκωμοσία ακόμη 20 Ειδικών Φρουρών που θα στελεχώσουν την Ομάδα Προστασίας Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων της χώρας (ΟΠΠΙ).

Εικόνα
1
Ο αστυνομικός διευθυντής Νομού Ροδόπης Μιχάλης Σεβδυνίδης παραδίδει τα πτυχία

Η σεμνή τελετή ξεκίνησε με τη δοξολογία από τον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμονα σε μια γεμάτη αίθουσα από συγγενείς και φίλους των φοιτούντων. Το παρών στην ορκωμοσία έδωσε ο αστυνομικός διευθυντής Ροδόπης Μιχάλης Σεβδυνίδης, ο διοικητής της Σχολής Αστυφυλάκων Κωνσταντίνος Βλάχος και ο υποδιοικητής του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής Γεώργιος Ελευθεριάδης.

Εικόνα
11
Οι Ειδικοί Φρουροί με τα πτυχία αποφοίτησης από τη Σχολή Αστυφυλάκων Κομοτηνής
Διαβάστε επίσης

Στη συνέχεια, οι ειδικοί φρουροί έλαβαν τα πτυχία τους από τα ανώτερα στελέχη της Αστυνομίας. Η φοίτηση των εκπαιδευόμενων Ειδικών Φρουρών διήρκησε 4 μήνες και πλέον θα απορροφηθούν άμεσα σε τμήματα της Αθήνας.

Εικόνα
11
Η αναμνηστική φωτογράφιση που έγινε στο τέλος της τελετής

 Να θυμίσουμε ότι από τις 15 Ιανουαρίου 2023 στη Σχολή Αστυφυλάκων ξεκίνησαν τη φοίτησή τους και οι 498 νέοι δόκιμοι αστυφύλακες που πέτυχαν την εισαγωγή τους στη Σχολή μέσω πανελληνίων εξετάσεων. Απ’ αυτούς οι 237 είναι γυναίκες και οι 261 είναι άνδρες που θα ολοκληρώσουν 6 εξάμηνα εκπαίδευσης.

Πηγή: xronos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis