Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:51 | 09/06/2023

Ανακοίνωση της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας

Η Ένωσή μας, εκπροσωπούμενη από τον Πρόεδρό της κ. Ιωάννη Ψαρογιάννη, τον Β’ Αντιπρόεδρο κ. Χαράλαμπο Μουρατίδη, τον Ταμία κ. Εμμανουήλ Μπάμπαλη και τον Εκτελεστικό Γραμματέα κ. Δημήτριο Παπανικολάου, παρέστη, σήμερα 09-06-2023, στην τελετή ορκωμοσίας και επίδοσης ξιφών των είκοσι εννέα (29) νέων Υπαστυνόμων Β’ του Τμήματος Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Ανθυπαστυνόμων (Τ.Ε.Μ.Α.), εκπαιδευτικής περιόδου 2022 - 2023, που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας, στο Πανόραμα Βέροιας.

Διαβάστε επίσης

Στην τελετή, παρευρέθηκε ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ.κ. Παντελεήμων, ο οποίος χοροστάτησε στη δοξολογία.

Τα ξίφη στους νέους Υπαστυνόμους Β’ επέδωσε ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγος κ. Σπυρίδων Σκλάβος, ενώ παρέστησαν, επίσης, υποψήφιοι Βουλευτές, εκπρόσωποι των Τοπικών Πολιτικών Αρχών, εκπρόσωποι Φορέων του Νομού Ημαθίας και της ευρύτερης περιοχής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Ανώτατοι και Ανώτεροι Αξιωματικοί, εκπρόσωποι συνδικαλιστικών φορέων, διδάσκοντες καθηγητές στη Σχολή, καθώς και συγγενείς των αποφοιτούντων Αξιωματικών.

Ευχόμαστε όλοι καλή σταδιοδρομία στους νέους αποφοιτήσαντες Αξιωματικούς και καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα.
Η Ένωσή μας θα εξακολουθήσει να είναι συμπαραστάτης και αρωγός στη συνέχιση της σταδιοδρομίας τους στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Για το Προεδρείο
Ο Πρόεδρος Ψαρογιάννης Ιωάννης
Ο Α΄ Αντιπρόεδρος Πολίτης Ιωάννης
Ο Β΄ Αντιπρόεδρος Μουρατίδης Χαράλαμπος
Ο Γενικός Γραμματέας Γιαρισκάνης Πέτρος
Ο Ταμίας Μπάμπαλης Εμμανουήλ
Ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Κουκουφίκης Σταύρος
Ο Εκτελεστικός Γραμματέας Παπανικολάου Δημήτριος

Εικόνα
Οκρωμοσία Αξιωματικών
Εικόνα
Οκρωμοσία Αξιωματικών

 

Εικόνα
Οκρωμοσία Αξιωματικών

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis