Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
2
18:59 | 02/08/2023

Το γεγονός, ότι ο Μιχάλης Καραμαλάκης είναι άνθρωπος μεθοδικός και αποτελεσματικός, το γνωρίζαμε από τη μέχρι και σήμερα σταδιοδρομία του μέσα από τις θέσεις ευθύνης στις οποίες είχε τοποθετηθεί. Τι καταγράφουμε στο μέτωπο του ρεπορτάζ και της κάλυψης της προεκλογικής περιόδου στα αυτοδιοικητικά το τελευταίο διάστημα; Ότι, η ημέρα του ξεκινά από τα... ξημερώματα και ολοκληρώνεται με επαφές και συναντήσεις τα...μεσάνυχτα. Ο Υποψήφιος Δήμαρχος «οργώνει» το Ηράκλειο προκειμένου να ενημερωθεί από τους ίδιους τους δημότες για τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν. 

Καταγράφει τα πάντα, κρατά σημειώσεις και δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Απ' ό,τι μαθαίνουμε μάλιστα, το πρόγραμμα το οποίο θα παρουσιάσει το επόμενο διάστημα θα δίνει άμεσες λύσεις σε θέματα καθημερινότητας όπως η ύδρευση, η καθαριότητα, το πράσινο και η προσβασιμότητα. Ούτε μέρα χαμένη για τον Μιχάλη Καραμαλάκη και γι' αυτό το λόγο δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα και στην επιλογή των υποψηφίων του συνδυασμού του. Το χρονοδιάγραμμα για τον ίδιο είναι λέξη «ιερή» και αυτό το γνωρίζουν χρόνια οι συνεργάτες του. 

Διαβάστε επίσης

Ποιο άλλο συμπέρασμα προκύπτει μέσα από τις περιοδείες Καραμαλάκη; Ότι μετρά μόνο φίλους. Δύσκολα να βρεις κάποιον ο οποίος θα πει κάτι αρνητικό για τον Υποψήφιο Δήμαρχο. Άριστες σχέσεις έχει χτίσει και με κυβερνητικά στελέχη με τα... τηλέφωνα για «καλή επιτυχία» προς την πλευρά Καραμαλάκη να πληθαίνουν τις τελευταίες ημέρες. Όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις, η πόρτα υπουργείων θα παραμένει πάντα ανοιχτή - με ό,τι και αν αυτό συνεπάγεται για έργα που θα «τρέξουν» στην πόλη και για τις χρηματοδοτήσεις που θα απαιτηθούν - για τον Μιχάλη Καραμαλάκη, στην περίπτωση που κερδίσει τη μάχη της Λότζια.

cretalive.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis