Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
23:28 | 11/12/2023

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής

Πραγματοποιήθηκε σήμερα έξω από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Δυτικής Αττικής συγκέντρωση διαμαρτυρίας αλλά και αλληλεγγύης και προσευχής για τον συνάδελφο μας που τραυματίστηκε την Πέμπτη στον γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στον Ρέντη.

Ταυτόχρονα εκφράσαμε την οργή μας, την αγανάκτηση μας και την ομόθυμη καταδίκη μας στα φαινόμενα βίας που στρέφονται εναντίον των αστυνομικών και κατ’ επέκταση της ελληνικής κοινωνίας.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής θα συνεχίσει να αγωνίζεται με όλα τα μέσα ενάντια σε αυτούς που υπονομεύουν τη ζωή μας, τη δημοκρατία και θα υπερασπιστούμε το δικαίωμα να ζήσουμε και εμείς και οι οικογένειές μας ασφαλείς.

Εν συνεχεία μεταβήκανε στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη όπου μαζί με τις υπόλοιπες Ενώσεις στείλαμε το μήνυμα σε όλους τους ορόφους της Κατεχάκη, να σταματήσουν να είναι απλοί θεατές και επιτέλους να αναλάβουν τις ευθύνες τους λαμβάνοντας πραγματικά και ουσιαστικά μέτρα και να πάψουν να εμπαίζουν τόσο τον Έλληνα αστυνομικό όσο και την Ελληνική κοινωνία.

Τέλος, για μια ακόμα φορά, θέλουμε να εκφράσουμε τη συμπαράσταση μας στη δοκιμαζόμενη οικογένεια του συναδέλφου μας και να ευχηθούμε καλή και γρήγορη ανάρρωση.

Για το Δ.Σ.

-Ο-

Πρόεδρος

ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ Γεώργιος

-Ο-

Γεν. Γραμματέας

ΤΖΙΜΑΣ Νικόλαος

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis