Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
ΠΡΕΜΙΕΡΑ
19:14 | 13/07/2023

Λαμπερή πρεμιέρα στη Πόλη του Φωτός έκανε η πολυαναμενόμενη ταινία «Οppenheimer» σε σενάριο, παραγωγή και σκηνοθεσία του Κρίστοφερ Νόλαν. Σύμφωνα με την Daily Mail μετά την προβολή της στο ιστορικό «Le Grand Rex» τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατακλύστηκαν από τις διθυραμβικές κριτικές όσων είδαν το πολυσυζητημένο πρότζεκτ των 100 εκατ. δολαρίων.

Στην 12η ταινία του βραβευμένου σκηνοθέτη πρωταγωνιστεί ένα αξιοζήλευτο καστ αστέρων με τον Ιρλανδό ηθοποιό Κίλιαν Μέρφι να υποδύεται τον φυσικό Τζ. Ρόμπερτ Οπενχάιμερ ή αλλιώς τον «πατέρα της ατομικής βόμβας».

Διαβάστε επίσης

Συνοδευόμενος από την σύζυγό του παραγωγό ταινιών, Έμα Τόμας ο Νόλαν καταχειροκροτήθηκε κατά την άφιξή του στο κόκκινο χαλί ενώ επί σκηνής μίλησε για την ιδιαίτερη σχέση του με την Γαλλία και το διάσημο Grand Rex που άνοιξε τις πύλες του το 1932.

«Όταν γυρίσαμε την πρώτη μας ταινία ”Memento” κανείς στον κόσμο δεν την είχε προβάλει μέχρι που το Grand Rex Theater την έκλεισε», είπε ο σκηνοθέτης και προσέθεσε ότι μετά την προβολή της «η ζωή μας άλλαξε».

Μια πολύ θερμή υποδοχή επιφύλαξαν οι θαυμαστές και οι δημοσιογράφοι στον χαμηλών τόνων Κίλιαν Μέρφι ενώ η Έμιλι Μπλαντ φορώντας μία πράσινη μεταξωτή δημιουργία του διάσημου οίκου Balmain μίλησε για εκείνον λέγοντας: «Λατρεύω να δουλεύω μαζί του. Είναι ο καλύτερος».

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis