Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
18:39 | 24/12/2023

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2023 η παιδική θεατρική παράσταση «Τα Χριστούγεννα του Σκρουτζ», στο Θέατρο IDEAL.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αθηνών κ. ΠΑΚΟΣ Δημοσθένης και το Διοικητικό Συμβούλιο καλωσόρισαν τους μικρούς μας φίλους ευχόμενοι για το νέο έτος 2024 υγεία, αγάπη, ευτυχία, χαρά, αισιοδοξία, συναδελφική αλληλεγγύη και όλοι οι αστυνομικοί να επιστρέφουν σπίτι τους αρτιμελείς και ασφαλείς.

Η θεατρική παράσταση κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων, οι οποίοι κατέκλυσαν το θέατρο και αποχώρησαν απ’ αυτό με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στα πρόσωπά τους, αφού διασκέδασαν με την ατμοσφαιρική διδακτική και ανθρώπινη παράσταση η οποία είχε αισιόδοξο και εορταστικό φινάλε, μεταφέροντας το μήνυμα της χαράς, της γενναιοδωρίας, της προσφοράς, καλώντας τους ανθρώπους να έχουν στην καρδιά τους τα Χριστούγεννα 365 μέρες τον χρόνο.

Τους μικρούς μας φίλους περίμεναν διάφορες εκπλήξεις και εδέσματα που προσέφεραν τα καταστήματα Nanou Donuts House. Ευχαριστούμε από καρδιάς τον κ. Φίλιππο Ανδριανόπουλο, ο οποίος απέδειξε έμπρακτα την αγάπη του για τους Έλληνες Αστυνομικούς και τα παιδιά τους.  

 

Για το Δ.Σ. της Ένωσης Αθηνών

Ο Πρόεδρος Πάκος Δημοσθένης

Ο Γενικός Γραμματέας Χύτας Κων/νος

Εικόνα
1

 

Εικόνα
1

 

Εικόνα
1

 

Εικόνα
1
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis