Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
11:58 | 06/06/2026

Με σταθερή ενίσχυση συνεχίζεται η παρουσία και η δράση της Ομάδας Πρόληψης και Διαμεσολάβησης στην περιοχή

Με οκτώ νέους αστυνομικούς ενισχύθηκε η Ομάδα Πρόληψης και Διαμεσολάβησης Ξάνθης, επιβεβαιώνοντας τη συνέχιση της παρουσίας και της επιχειρησιακής δράσης της στην περιοχή.

Διαβάστε επίσης

Τους νέους αστυνομικούς, που ήρθαν στην περιοχή με απόσπαση στο πλαίσιο της κυλιόμενης διατήρησης της αστυνομικής δύναμης για το συνοικισμό των Ρομά, υποδέχθηκαν ο διοικητής της δράσης της ΟΠΔΙ Ξάνθης, αστυνομικός υποδιευθυντής Δημήτριος Παπαοικονόμου, και ο υπαστυνόμος Α’ Γεώργιος Τσιποριάδης.

Κατά την υποδοχή τους, δόθηκαν οι πρώτες κατευθύνσεις και οδηγίες σχετικά με τα καθήκοντα που αναλαμβάνουν στο πλαίσιο της λειτουργίας της ομάδας.

1

Πηγή:  empros.gr 

Policenet.gr © | 2026 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis