Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
07:59 | 08/02/2023

Η παρακάτω επιστολή εστάλει στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Policenet.gr.

Είμαι Αστυνομικός και πατέρας 5 ανηλίκων τέκνων. Αναφορικά με την οικονομική ενίσχυση Δεκεμβρίου 2022 (600€) ,στην Υπουργική απόφαση παρέλειψαν να αναγράψουν ότι "η εν λόγω ενίσχυση δεν προσμετράται στο συνολικό εισόδημα για την καταβολή των προνοιακών επιδομάτων".

Διαβάστε επίσης

Αποτέλεσμα αυτής της σοβαρής παράλειψης είναι το συνολικό εισόδημα μου να αυξηθεί και να μεταβώ στη δεύτερη εισοδηματική κατηγορία(από την πρώτη που ήμουν) για τη λήψη του επιδόματος τέκνων.

Συγκεκριμένα για το έτος 2023 με τη φετινή δήλωση χάνω το χρηματικό ποσό των 2700€ λόγω της προσμέτρησης των 600€ στο εισόδημα μου.

Επικοινώνησα με τη διεύθυνση χρηματικού και αφού μου επιβεβαίωσαν ότι προσμετράται στο συνολικό εισόδημα ,ζήτησα να επιστρέψω το εν λόγω βοήθημα (γιατί μόνο βοήθημα δεν είναι)και μου απάντησαν ότι αυτό είναι αδύνατο.

Αν λογίζεται βοήθημα γιατί αντί να μου αυξήσει το εισόδημα μου ,το μειώνει και μάλιστα περίπου 5 φορές περισσότερο από το ποσό που μου χορήγησαν?

Επειδή και άλλοι συνάδελφοί αντιμετωπίζουν το ίδιο σοβαρό πρόβλημα , πιστεύω να κινηθεί άμεσα η ομοσπονδία για την επίλυση του.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis